G-O-D-F-A-T-H-E-R arkadaşlar benim çok param olsa bizm izmirde kemeraltında bi meyve lokantası açarım.lokantada herşey meyveden olcak.meyve salatası cart cutr.anladınızımı? sizinde değişik fikirleriniz varmı?
blind guardian ben şöyle bi şaka dükkanı açardım hep komik komik şeyler olan içeri girenin ağzı kulaklarında çıkmasını istediğim bi dükkan açardım. Zaten herkesin suratı asık orda gülerlerdi biraz hiç olmazsa
KalkVeSavas Ben bodybuildin,fitness ,o form tutma mağazalarından açıp,koşu bandına gelen kızlara aslılırdım :)
PulchMalle ben Acıbadem Eğlence Merkezi açmayı düşünürdüm.. 50 b.sayar 20 ps2 nargile.. cafesi.. okey iskambil salonu .. aile salonu (klimalı) :D
ufuk_abay her türlü oyun satan dünyanın en buyuk mağzası :D çünkü-- nütün oyunlar hem orijinal hemde erkenden elşmd eolcak böylece oynicazm eheehehehe :D
uykucu Bilgisayarla ilgili herşeyin mevcut oldugu bir dukkan weya eşi benzeri bulunmayan bir süpermarket...
blind guardian siz bu bilgisayar dediniz de sonradan aklıma geldi. Ben birçok firmanın türkiye distrübütörlüğünü alırdım we oyunları da maksimum 20 milyona satardım. Ve dükkanda da her oyunu bulundururdum (orjinal). Türkiye'de korsanı kaldırıp yerine ucuz fiyata orjinali satardım.
gencfbdaywalker bi kısmını bankaya goyardım bi kısmıylada çooook qüzel bi cyber cafe açardım yada yurtdıshına falan tashınırdım :D :D
Venom "internet city" kurardım. yaklaşık 500 bilgisayarlı 6 katlı bi internet kafe Bilgisayarcı açardım. Yazılım şirketi kurup MİCROSOFT'a rakip olurdum geri kalanı da neyse boşver
aytanerkut ısmarlama oyun dükkanı açardım.(yani biri gelip ''bana şu konu hakkında bir oyun yap şu şu özelliklere sahip olsun diyecek)bütün oyun firmalarını kendi bünyemde toplar ve onlara 7 gün 24 saat max payne yapmaları için emir verirdim.ve onlar benim için uğraşırken diğer müşterilere zaman kalmayacağı için de :D :D kısa sürede batardım.max payne 'ler yanıma kâr kalırdı..