Fileplanettan 73mblık FCH WE7I Megapatch diye bir dosyayı çektim afsexplorer'la anlatıldığı gibi yükledim. hatta en son .exe dosyasıyla opt.file dosyasını da koyaladım oyuna girdiğimde her şey süperdi ancak fenerbahçenin adı beşiktaş olarak değişmiş ama kadrosu fenerbahçenin (03/04)kadrosu. Yani maçta hoijdonk ali guneş falan tam kadro var edit bölümünde ise bjk'de tanımadığım yabancı oyuncular gözüküyor. Windowstan WEeditorle açtığımda ise busefer bjk'nin orjinal kadrosu varmış gibi gözüküyor **yani maçta,oyun içi editoründe ve WEditoründe farklı farklı kadrolar çıkıyor ve nerden ,ne kadar editlenirse editlensin oyun içi kadrosu hep fenerbahçenin kadrosu olarak kalıyor. Aynı sorun gs'da da var belki de başka takımlarda da vardır. Bu nasıl bir sorun? nasıl düzeltirim? başka opt.file'lar yükledim oyun içi kadrosu hiç değişmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim**.
Birde yeni aldığım formalar bmp formatında bunu afsexplorerdan o haliyle import edebilirmiyim mesela bjk'nin data_e.afs içinde o directoryde hangi takım okldğunu nerden bilebilirim?
Şimdiden çok teşekkürler