gencfbdaywalker Yaw ben xp yi bastan yükledim beklendiği gibi word we excel yok napcam nerden yüklicem :D :rolleye3:
Spocket ha ha ha :D :D çok komik bi durum, bak senn, :D :D ha ha ( <= dalga geçiyorum) ... (başlık/konu ile simge/smileyin alakasız olma sorunsalı) ... office cd'si alıp yükliyceksin...
efshane Orjinal Mesajı Yazan: Spocket ha ha ha :D :D çok komik bi durum, bak senn, :D :D ha ha ( ... (başlık/konu ile simge/smileyin alakasız olma sorunsalı) ... office cd'si alıp yükliyceksin... kesinlikle...
PİYERPARE Orjinal Mesajı Yazan: Spocket ha ha ha :D :D çok komik bi durum, bak senn, :D :D ha ha ( ... (başlık/konu ile simge/smileyin alakasız olma sorunsalı) ... office cd'si alıp yükliyceksin... aynen...
mehmet sel :applause: ben valla 10 milyona office cd si buldum bunu almak yasak ve hapis cezasıda olsa napalım hayat zor
ako55 Orjinal Mesajı Yazan: mehmet sel :applause: ben valla 10 milyona office cd si buldum bunu almak yasak ve hapis cezasıda olsa napalım hayat zor O kadar para verilir mi.Git 2 milyona korsan cdsini al yükle.Merak etme kimse evine gelip kontrol etmez korsan mı diye..
gencfbdaywalker walla hiç word excelle uğrashmadım zaten rami çok calıolar bende türkçe olan (hemde belesh)open office.orgu u kurdum :D