hamza17 sizce özellikleri bakımından en güzel lig hangisi?türkiye ligi kendi ligin olması açısından insana daha hoş geliyo ama maçta 5 yabancı oynatma,9 yabancı bulundurma ve bunun sürekli azalması açısından biraz kötü...seçim sizin.yorumlarınızı bekliyorum... :type:
mehmet sel bence en iyi lig avustralya ligi abi cok zevkli bir lig ya gercekten(tabi cmde gerceğini bilmiyorum)
Frostmourne bence de en zevkli lig ingiltere ligi ayrıca türkiye liginde ilk sezon kadroda 8 yabancı bulundurulabiliyor :) , sonra işte 6 ya düşüyor filan
zenn oynadığım 3 ligden (ingiltere - ispanya - italya) italya ligi.. her sene büyüklerden biri (milan - inter - juventus) 16-18 maçlık yenilmezlik serisi yapıyo.. yakalamak için uğraş dur.. baya çekişmeli geçiyo..
anconafc Bence Arjantin ligini deneyin river plate boca san lorenzo ve daha bircok takım arasında çekisme var ve değişik uygulamalar var örneğin puanlamada 3 yılın ortalaması alınıyor
FeRBeCK Ben Türkiye , İspanya ve İngiltere liglerini oynadım (ingiltere liginde dewam ediorum) en zewklisi ingiltere ligi.
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Beyler en iyi lig World Dream League ;) Çok alçak gönüllüsünüz :)