FeRBeCK Bir oyuncuyla bir sezonda en fazla kaç gol attınız vede kaç maçta.. Ben Fernando Cavenaghi'yle 54 maçta 52 gol attım. Bulabilirsem ss ını eklicem..
sefaburan Orjinal Mesajı Yazan: paladin offf of forum hep aynı konularla dolu.. yetti be :( sana sonuna kadar katılıyorum dostum yeter ama ya
Dabulu arkadaşlar bu kaçıncı konu artık biz cevap yazmaya bıktık siz konu açmaya bıkmadınız biraz araştıralım.
kamilovic walla yaw açmayın artık yeter. ama ferbeck arkadaş çok merak ediyosan todorovla 41 maçta 73 gol attım.
efshane üff be yine mi bu konu... not:bakalım daha kaç kişi "üff!liycek". "üff"leme rekoruna doğru. hadi...
mehmet sel Orjinal Mesajı Yazan: efshane üff be yine mi bu konu... not:bakalım daha kaç kişi "üff!liycek". "üff"leme rekoruna doğru. hadi... üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff oldumu efshane ;)
mehmet sel Orjinal Mesajı Yazan: kamilovic walla yaw açmayın artık yeter. ama ferbeck arkadaş çok merak ediyosan todorovla 41 maçta 73 gol attım. todorov o kadar iimi yaa ben bikere onu aldım ligi hiç gol atamadan bitirdi :yikes:
blind guardian üffffffffffffffffffffffffffffffff walla he 100. konu oldu bu (abarttığımın farkındayım silmeye üşendim :D) neyse braathen'le 50 maçta 68 gol
ako55 Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 Valla abi bende aldım bişe yapamadı ne iş? Nasıl bişiy yapmadı.Defansta mı oynattınız adamı yoksa:D.Todorov gibi adam nasıl oynatamıyorsunuz anlamadım. :confused:
efshane Orjinal Mesajı Yazan: paladin eminem naptın öyle henry 2 sezonda 140 gol atmış.. diablo taktiğiyle oynayıp henry de mc mi yaptın?? :D :D :applause:
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: paladin eminem naptın öyle henry 2 sezonda 140 gol atmış.. diablo taktiğiyle oynayıp henry de mc mi yaptın?? :D :D İlk sene 47 maçta 77 gol 11 asist . İmkansız diablosuz falan ...
_Ghost_ Orjinal Mesajı Yazan: 'mehmet sel Todorov oyunun en iyi forvetlerinden biri.. bence en iyi forvet evendro roncatto o todorov vs daha iyi :type: