anconafc Arkadaşlar cm de 2010 yılında brezilyanın teknik direktörü oldum ama bircok oyuncu 30-34 yasında bana genc brezilyalılar söyleyin lütfen :applause:
hellraiser Belli bir tarihten sonra database kendi üretir oyuncuları yani belli ismi olan adam yoktur.Arayıp bulman gerekir;)
FeRBeCK :( :( Bize soracaksan nie milli takım menejeri oldun. Biz 24 saat yanında olamayız ki... Hem zaten biz öneride bulunursak sen ne yapacan. :confused:
chatlach Wala senin oyununda yaklaşık 26 yaşında fln olan kaliteli oyuncular Advaldo,Toledo,Paulinho,Diego Ribas,Robinho fln war...
sgntch Bi kere oyunda en cok bulunan genc brezilya da. Nasıl takım kuramadın anlamadım. Abuda,Evandro Roncatto,Diego,Robinho,Toledo,Ederson takımda oynayabilecek durumdadırlar.
CaRTooNs brezilyanın alt yapısındaki oyuncuları as takıma al geliştir onları eskileri salla gitsin !!!!!!!!!
Fener_Man Birader ! gir oyuncu-personel arama'ya uyruk'tan brezilya ya tıkla istemediğin kadar adam çıksın .Yaw buda sorulmaz ki :P
Amorph Abi harbiden 2010 Brezilya milli takımına nasıl oyuncu bulunmaz??? adamlarda acayip genç yetenek var.Onların bide iyice gelişmiş halleri...Bence sen bırak bu oyunu gitsin..
mazlumfirari abi ben türk milli takiminin basindayim bok gibi oyuncu var 2014 yili milli takimin yas ortalamasi 26 siz düsünün gerisini yani
rasheed! Orjinal Mesajı Yazan: anconafc Arkadaşlar cm de 2010 yılında brezilyanın teknik direktörü oldum ama bircok oyuncu 30-34 yasında bana genc brezilyalılar söyleyin lütfen :applause: alex crıs dıego gıl fabıano