SkiP yaw ben siemens sx1 ya da 6230 almayı düşünüyorum.hangisi daha ii? bi de siemens sx1 in kutusunun içinden hafıza kartı çıkmıyo diye duydum.doğrumu?yardımcı olanlara teşekkür ederim...
_Wolverine_ SX1 daha iyi ama küçük cebime sığsın diyorsanız 6230 hiç de fena değil.Görüntü kalitesi kendi sınıfındaki telefonlar arasında en iyisi.Ama SX1 daha iyi 6230'dan.
MFK-1 Bence de Sx 1 daha iyi ama 6230 da küçük ona karşın... Almayı düşündüğün teleon eğer küçük olsun diyosan 6230 al... Ve sx1 in tuş takımı yanlarda o biraz uyuz... Onun haricinde hangisini alırsan al memnın kalmayacağını zannetmiyorum
SkiP peki bu sx1 de hafıza kartı çıkmıyo olayına ne diyosunuz acaba?çünkü hafıza kartının olup olmaması telefonun fiyatında en az bi 50 milyonluk oynamaya sebep olur.
PİYERPARE bende kadıköyde 2. el bi sx1 gördüm garantili,kutulu ama hafıza kartsız :( sıfırında da hafıza kartı olmuyomuş
MFK-1 tamam olmuyosa demekki elli yada doksan milyn verip bi mmc almanız lazım... Yani fiyatı hesaplarken üstüne mmc kart fiyatını da koyun...
cHoLdAxX bence bi 2 ay kadar bekle -tercih yine senin- nokia ve siemens accaip süper telefonlar çıkarıyo yakında. fiyatı dibe vurcak ben de SL65 için bekliyorum