frankly YAW BEYLER BENİM İŞLEMCİ P4 2.8 ghz ht ben ht yi onayladığım zaman oyunlar çok yavaş oluyor yani işlemcinin 1.40 mhz kullanılıyor.ht yi disabled dedimmide oyun oynarken takılıyor....lütfen yardım edin
frankly Orjinal Mesajı Yazan: berkemschumacher HT:Hyper Treading Isınma problemi olabilir.İşlemcinin ısısını söylermisin? işlemcinin ısısını nasıl öğrencem yaw
Polat Orjinal Mesajı Yazan: berkemschumacher BIOS'tan sana özel mesaj attım!aldın mı? Not: Diğer kullanıcılardan özür dilerim.Önemliydi çünkü.
beta Diğer bilişenlerin ile ilgili açıklama yaparsan sana daha yardımcı olabilirim.Ama HT (yani Hyper Treading) in oyunların oynanması ve diğer işleri yavaşlatma ile ilgili bi problemi olmaz.Zaten onun özelliği video encoding uygulamalarında ortaya çıkıyor.
berkemschumacher Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra :mad: :mad: :mad: işlemcinin ısısı 55 derece cpu fan speed 3131 rpm İşte cewap :applause: 38 dereceye fln indirmelisin.Takılmalar geçecektir
frankly Orjinal Mesajı Yazan: unknown İşte cewap :applause: 38 dereceye fln indirmelisin.Takılmalar geçecektir nasıl indirecem yaw
gencfbdaywalker Walla benim cousin da da wardı aynı olay ısıdan dolayı kaç kere harddiski yandı çocuk bıktı we en sonunda kasanın dışını cıkarıp önüne 2 dene vantilatör koydu şimdi firil firil oynuo :D :D
frankly Orjinal Mesajı Yazan: GENCFBDAYWALKER Walla benim cousin da da wardı aynı olay ısıdan dolayı kaç kere harddiski yandı çocuk bıktı we en sonunda kasanın dışını cıkarıp önüne 2 dene vantilatör koydu şimdi firil firil oynuo :D :D ya dostum benimde 20 gb hardisk vardı yine aynı sorun vardı sonunda hardisk bozuldu şimdi 80 gb aldım ulan ne pok yicez