serhat_akın 9 slm arklar ben bu sene 8.sınıf olacam cuma günü dershanede sınav oldum bugün sonuçlara baktığımda 52 net yapmışım başlangıç için iyi mi :confused: ??
fenerlee1907 arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama o sorular zaten 8. sınıftan fazla çıkmıyo ve genelde mantığa dayalı . yani bana göre iyi bi yer için en az 75-80 yapman lazım(antalya çiin sen neredesin bilmiyorum). ama eğer ben daha iyisini de yaptım veya yaparım diyosan sorun yok...
blind guardian başlangıç için iyi bence bende 8. sınıfa ilk başladığımda dersanede ilk deneme sınavında 58 net yapmıştım sonra lgs'de sayılar yer değiştirdi 85 oldu. Yani bu ilk sınav bi ölçü değil. daha sınav tekniğini öğrencen bi yığın hazırlık yapcan filan falan yani daha önünde uzun bi yol war bu 52 net senin zamanı değerlendirme şekline bağlı olarak sabitte kalabilir 92 nette olabilir ;)
-Connect- Ben Dershane'de En fazla 70 Net yapmıştım , Ama LGS'de 905 Puan yaptım , Dershane Bir ölçü değil... ;)
chatlach ya her şey kendinde biter önce konuları bitir sora kendini sırf sorulara vur derim.Pratiğin gelişirse artık soruları tanır ona göre hem çabuk hem de kolay çözersin.
UfUk-Fb dersanede ben 702 fln alıyodum en fazla 720 aldım :o lgs de bu sene 800.345 aldım hacı ömer tarman girdim(bu sonuçta pek iyi değil ama hacı ömer tarmanı kazandım ya yeter :cool: )
blind guardian zuahahahaha mfk-1 sen harbi otluyomuşsun he 98,67 net ha hiç fena diğil bizde bizim sınıfta 90 net 85 net yapanlara inek dioduk way bea helal olsun mfk-1 :D
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 Ben dershane de en fazla 98,67 net yaptım ama ben otluyodum resmen... Benim arkadaşım olsan , Döverdim heralde :D
Venom yuhhh be MFK-1 benim rekorum 92.33 serhat_akın 9 moralini bozmak gibi olmasın ama bence bu net düşük. ben ilk sınavımda 13 yanlış yapmıştım, lgs de 11. yani fazla bi fark yoktu. açıklarını kapatmak için bol bol soru çöz.
cracks abi ben dershaneye gitmedim.aslında gitcektim ama annem sezon ortasında gönderince gitmek istemedim.ama lgs de 60 net yaptım.ozaman ben dershaneye gitseydfim ii bir yere kazanırdım.ve size bişe diyimmi.lgs gününe kdar belki 100 tane flan test çözmüşümdür.yani hiç çalşmadığım halde 60 net yaptım.
MFK-1 Orjinal Mesajı Yazan: Oktay şimdi şu kadar net yaptım diyonda, biz senin dersane sorularının zor mu kolay mı olduğunu bilmiyoz.mesela ben son dersane sınavında 650 yi zar zor tutturmuştum.fakat lgs de 756 aldım.52 net başlangıç için güzel.fakat bu 52 netin kaçı matematik kaçı sosyal kaçı fen kaçı türkçe?mesela 2003 e göre 20mat+20türkçe+6fen+6sosyalle 784 puan alıyon ama 20 fen+20sosyal+6mat+6türkçe ile 724 puan alıyosun.arada 60 puan fark var.ve bu olaylarda 1 soru ve hatta 1 puan bile önemli.ki malesef ben bunu acı bir şekilde tattım.ama 52 net şimdi güzel ama ilk sınavlar kolay olur.ben 712 ile başlayıp 650 ile bitirdim.önemli olan değişik kaynaklardan deneme sınavı çözüp onların ortalamasını almak. Sana şöyle söyleyeyim ben sene başında 85 net yapmıştım ve Zaman gazetesi sorularında ise 93 net yapmıştım... En çok 80 nete düşmüştüm...
WaRCrafT ben de bu sınavda sanırım 65 net yaptım ama beyler benim sınav gerçkten çok kazıktı lgs 2004 ü çözdüm.onda rahattım hiç çalışmadan rahatlıkla 65 net yaptım lgs 2004 sorularında.AMAAA bizim sınavda o kadar çalıştım 65 neti zor yaptım.gerçekten deneme sınavları lgs den daha zor.
Amorph Ben de ilk sınavda düşük yapmıştım ama sonra 85 altına düşmedim.En çok da 92 yaptım.Bana inek demeleri imkansızdı çünkü 3-5 kere 100 net yapan da çıktı! :O