emın_unver Arkadaşlar yine ben! mafia da şu kill sergio morello bölümünü bi türlü geçemedim. Limana geldim bütün adamları geberttim,bütün evleri aradım,bi türlü geçemedim,delirecem.Yardım ederseniz sevinirim... :whoa:
ilikethecuteones oh be net olarak yardim edebilecegim bi konu:D tren vagonlari var ya girise uzakta(yakinda da var o diil) onlarin hemen önünde salter gibi bisey var yerde... git onu çek... vagon kayiyo gidip biyere bindiriyo ve benzin akiyo... oraya da girise yakinda olan trenin ordan aldiin el bombalarindan birini atiyosun... kapi havaya uçuyo... bikaç adami ile içerde bu... önce adamlarini öldürüyon sora bu geliyo... "Did you really think that you can kill me you bastard! I'm a Morello man! I'm a Morello" falan diyo sora gebertiyosun:D
emın_unver şalter dediğin makasları değiştiren şey mi? Ben makasları değiştiriyom hiç bi şey olmuo bi de bi varil var onu silahla patlatıyorum,hem ne önemi var trnini çarpamasını? Neyse garda ki bütün kapılara bomba attım hiç bi şey olmadı?
ilikethecuteones evet makasları değiştiren şey... bi tanesini degistirince vagon gidip kapiya çarpiyo ve benzin kaçiriyo... sen de el bombasiyla patlatiyon... kapi da kiriliyo...
ilikethecuteones ben 1-2 yil önce bitirdim oyunu iyi hatirlamiyom ama etmesi lazim :confused: ... aha simdi hatirladim galiba... vagonun tekerleginin önünde takoz var galiba onu alcan... ya da öle bisey iste yaw senin isin o vagonla...
Eagle-Eye makasları değiştirirken dikkat edeceksin (yanlış hatırlamıyorsam ilkine dokunmayacaksın ikincisini değiştireceksin sadece) rayların gittiği yöne göre bakarsın arabanın hemen yanındaki binanın girişine doğru gitmesi gerekiyor.. arkadaş söylemiş ama ben de şunu ekleyeyim tekerlerin yanına gittiğinde takozu görürsün ama hareket ettirmen için eğilip iyice takozun yanına kadar gitmen gerekir
ilikethecuteones ben uzun süre önce oyunu bitirdigim için tam hatirlamiyorum ama Eagle-Eye doru diyo ya 2 makas var orda galiba... takozu çek önce sora da tüm alternatifleri dene...
emın_unver arkadaşlar kusura bakmayın ama ben yine bi bölümü geçemedim.Just relaxtion diye bi bölüm var kamyocudan dökümanları aldım,sonra bi kutu ları al diyo bi adamlar var onlara yaklaşılmıyo da n'apmalıyım?
Kokane Hatirladigim kadariyla bi depoda kamyonu bosaltacaksin sonra fabrikayami nereye gidip whisky kutularini alacaksin.
Eagle-Eye kamyoncudan dökümanları almak için acele etme limandan çıktıktan sonra kamyonu takip ediyosun yakında bi ambar var oraya girince bekliyosun ve mallarını boşalttıktan sonra kamyonu çalacaksın ve limana ancak öyle girebilirsin..
Kokane Ambarda kamyonu bosaltman lazim ama. Limandada herifleri temizledikten sonra yeni mallari kamyona tasiyip patronun deposuna götüreceksin.
Eagle-Eye 21 mb neymiş öyle ya ben kendi yaptığım çeviriyi gönderiym istersen sadece 150 kb şu an link veremem ama özelden mail adresini verirsen gönderebilirim
emın_unver sonunda bitirdim mafia yı ama sonunda anlayamadığım bir şey oldu,tommy e yardım edeni öldürdüler tommy de yeni bir hayata başladı sonra tommy öldümü?onu merak ediyorum?
Kokane Görmedinmi, moruklasmis kendi hayatini sürerken 2 gangister bozuntusu gelip temizliyorlar tommy'yi.
snakeman ewet ama gangsterlerin arabası free ride extreme de çıkıyor müthiş bir araba mafia 2'de ne yapacaklar merak ediyorum