bende özel numaraya uyuz oluyorum.dün türkcell e bi mail gönderdim ve özel numaranın neye yaradığını,telefon sapıklığından başka neye yaradığını sordum.gizli numaradan aramak bu kadar kolayken,telefon sapığını öğrenmek için niye bizim savcılığa giderek uğraştırdıklarını sordum.
bugün maile cevap yazdılar,cevapta;
Müşterilerimizden gelen her yorumu daha kaliteli hizmet sunmak adına öneri olarak değerlendirmekteyiz. Görüslerinizi bizimle paylastiginiz ve Turkcell'i tercih ettiğiniz için tesekkür ederiz.
Rahatsız edildiğiniz gün ve saati içeren imzalı dilekçeniz ile Savcılığa suç duyusunda bulunabilirsiniz. Savciliktan bize gönderilecek yazili basvuru üzerine gerekli arastirmayı yapabilmekteyiz.
Özel numara ile ilgili bilgi talebinizi, üçüncü kişilerin haberleşme özgürlüğünün gizliliği* sebebiyle karşılayamamaktayız.
*Anayasa'nin 22 ,Telgraf Telefon Kanunu'nun 20 ve Lisans Verilmesine iliskin Imtiyaz Sözlesmesi' nin 46. maddesinde düzenlenen haberlesmenin gizliligi sarti
Hizmetlerimize iliskin ihtiyaç duyabileceginiz her türlü konuda size yardimci olmaktan memnuniyet duyacagiz
Saygilarimizla,
TURKCELL Iletisim Hizmetleri A.S.
Aysu Bilgin
diye cevap yazdılar.bide üstüne telefonla arayıp aynılarını telefondan söylediler,üstelik özel numaradan arayarak :mad: :mad: :mad: