ta1fun Orjinal Mesajı Yazan: the killer tayfunman sen forumdaki eski konuları yeniden açıyon ya açtığın 4 konu da vardı eskiden bak bazılarında haklı olabilirsin ama ben çoğunu görmememiştim. :mad: Hemde ben bu forumdan senden daha eskiyim hiçbirini görmediğimede eminim :mad:
cracks abi daha eskisin ama o konuları nasıl görmuosun.hemde kim açmışdı bu konuu unuddum anı isimle açmışdı.bu şimdi desadufmu.
the killer Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman bak bazılarında haklı olabilirsin ama ben çoğunu görmememiştim. :mad: Hemde ben bu forumdan senden daha eskiyim hiçbirini görmediğimede eminim :mad: daha eski değil,daha aktif olmak önemli
frankly zuahahaah adam telefon mudur nedir ona bakmıyoki o avrada bakıyo zuahuahuhuahau avrad da fena değil yani
Dej@vu konuyu ben açmıştım...başlık bile aynı... :) buyrun linki...inanmayan bakabilir..08-20-2004 tarihinde açmışım.. :) http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=31034
Amorph Walla ben konuyu görmüştüm ama ilk defa bakıyorum.Harbi çok ilginç resim.(adamda da insanlık namına bişey yok..Tmm bak da çaktırmadan bak yani.Öyle de bakılmaz ki be kardeşim.)