Yurdumun İnsanının Teknolojiye Bakışı!
tayfunman sen forumdaki eski konuları yeniden açıyon ya açtığın 4 konu da vardı eskiden
Orjinal Mesajı Yazan: the killer tayfunman sen forumdaki eski konuları yeniden açıyon ya açtığın 4 konu da vardı eskiden
Orjinal Mesajı Yazan: the killer
bak bazılarında haklı olabilirsin ama ben çoğunu görmememiştim. :mad: Hemde ben bu forumdan senden daha eskiyim hiçbirini görmediğimede eminim :mad:
abi daha eskisin ama o konuları nasıl görmuosun.hemde kim açmışdı bu konuu unuddum anı isimle açmışdı.bu şimdi desadufmu.
Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman bak bazılarında haklı olabilirsin ama ben çoğunu görmememiştim. :mad: Hemde ben bu forumdan senden daha eskiyim hiçbirini görmediğimede eminim :mad:
Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman
daha eski değil,daha aktif olmak önemli
Evet abi bunlar tekrar ısıtılıp önümüze konan yemekler gibi...
bencede bi resim için konu açman hoş değil
zuahahaah adam telefon mudur nedir ona bakmıyoki o avrada bakıyo zuahuahuhuahau avrad da fena değil yani
konuyu ben açmıştım...başlık bile aynı... :) buyrun linki...inanmayan bakabilir..08-20-2004 tarihinde açmışım.. :)
http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=31034
Walla ben konuyu görmüştüm ama ilk defa bakıyorum.Harbi çok ilginç resim.(adamda da insanlık namına bişey yok..Tmm bak da çaktırmadan bak yani.Öyle de bakılmaz ki be kardeşim.)
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: