_Wolverine_ Arkadaşlar hareketli avatar yapabileceğim bir program var mı?Varsa linkini rica edebilir miyim? Ayrıca parçalanmış bir video'yu birleştirmeye yarayan bir program biliyorsanız o programında linkini yazabilir misiniz?
Polat Ulead GIF Animator 5 > 1. ftp://ftp.ulead.com/pub/Trial/GifAni/uga505t.exe 2. ftp://ftp2.ulead.com/pub/Trial/GifAni/uga505t.exe 3. ftp://ftp3.ulead.com/pub/Trial/GifAni/uga505t.exe Buralardan indirebilirsin.
Polat Arkadaşlar, hareketli avatar istiyorsanız polen_yunus nickli arkadaşa özel mesaj atın ya da trsoftyunus_16@hotmail.com (MSN) adresinden ulaşın. O sizin için yapabilir.....
_Wolverine_ Hakkaten mi?Bende Ulead Gif Animatorla pek beceremedim zaten.Yani program demo olduğu için beceremedim.
SpEEd_dRiVeR beyler hareketli avatar konusunda bende size yardımcı olabilirim... speeddriver@aksivelet.com isteyene yaparım öğrenmek isteyene öğrentirimde...
SpEEd_dRiVeR kardeş msn'ye gel diyosun ama msn adresin nerde??? istersen PROFİLİNE yazda görebilelim...
_Wolverine_ Coffe Cup programını kullanmıştım daha önce.O programla flash animasyon hazırlıyorsun sadece.
gostik googlededen arattırın easy gıf anımatoru ındırın ama demo daha crackını bulamadım onunla yapmak cok kolay resımlerı yerlestır zamanının ayarla bu kadar..
PulchMalle Orjinal Mesajı Yazan: _Wolverine_ Hakkaten mi?Bende Ulead Gif Animatorla pek beceremedim zaten.Yani program demo olduğu için beceremedim. heheh.. çok güldüm ya. yani tüm suç demoda. tam sürüm olsa olcaktı. neyse üstünde çalış bence hep başkalarına yaptırcak değilsin ya. kendi işini kendin görmeyi öğren. lafım sana değil herkese