ilikethecuteones Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 OHA BE ÇÜŞŞŞ!!!s...o bu lan..... :eek: bunlardan hangisi erkek oluyor?:D tahmin et:D
blind guardian abi süpersin ya şu ayaktaki ayıda öyle bi duruyo ki kendinden geçmiş :D süper bu resim
ilikethecuteones Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 ben bu pozisyonu farklı cinscanlılarda da görmüştüm... hadi canim! asla inanmam!:D:D:D:D
JaCKaL Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 ben bu pozisyonu farklı cinscanlılarda da görmüştüm... mesela insanlarda ehue :P :P :P
ilikethecuteones Orjinal Mesajı Yazan: cracks abi ben bunu sinekte gözlerimle gördüm.ama biraz deişiği yuh be nasi gördün:D ben de terliksi hayvanda gördüm a.k.:D
cracks vallahi sinek çıkmış diğer sineğin üstüne.arkadaşlar yanlış anlamayın.burda üstüne çıkmış dememin nedeni dans ediyorlar anlamında kullandım:D :D :D :whoa:
HellscreaM basit bir fotograf yanıltmasıyla sizin gözünüze "bear sex" gibi gozukebilir...ama aslında dört ayak üstündeki ayı ayaktaki ayının hemen yanında beyler...öyle oh yeah moh yeah yazarlarsa sizin gozunuze oral gelir tabii
dieforyouGS valla bende salyangozda gördüm belgeseldeydi.biyoloji dersindeydik adamlar yarım saat çekmişler hoca 4-5 dk dayandı sonra baktı bize ve kapattıııııı.
Spocket Bizim eski okulun bahçesinde -bi bölümünde-, bahar aylarında kediler birbirini kovalıyodu sürekli... 1 dişi kedi, peşinde 4-5 erkek kedi, sonrasını söylemiym :D :D
Slaam-Dunk muahaha bende aynı tip olayları bi belgeselde tarantula larda görmüştüm erkek dişi onu sokması diye önce ayaklarıyla ellerini kendisinin ayaklarıyla ellerine kenetliyor ve... :p