hehe alayı totoş bu milanlıların, iki dakkada kulis yapıp hakemi etkileri altına almışlardır oyunda da olsa:))
bu oyunla ilgili ilginçliklerim saymakla bitmez, geçenlerde master ligde bayern munich ile aynı puandaydık son iki haftaydı ve bayern benden +6 averaj öndeydi. zaten oralara kadar ite kaka tek farklı galbiyetlerle gelmiştim. ilk maçım bologna yla son maçım da arsenal leydi. yani bologna maçında yapmam gerekiyodu farkı ama hiç te ümidim yoktu. neyse ulan şu oyunda şike patch i falan yapsalar bu kadar olmaz maçı 8-0 kazandım, arsenal maçını da 1-5 kazandım, şampiyon oldum.
ama aynı şans italya liginde inter milan la oynarken yardım etmedi. ipne juve ligin ikinci yarısında hiç puan kaybetmedi nerdeyse, son haftaya benden iki puan önde girdiler. averajım da daha iyi yani bi berabelikleri yetçek bana. save ettim son haftayı, neyse kazanıp şampiyon oldular. ilginci save ettiğim yerden defalarca oynadım ipneler hep kazandılar, ne zaman canım sıkılsa deniyom şansımı ama yok, kazanıyolar:)