beyler ben gs yi alıyom yani türk liginde maç yapıyom.ama nedense gs de 9 yabancı varken yabancı alamıyom.binbir zorlukla 2-3 yabancı satıyom.bu seferde 6 yabancıdan fazlası olmaz diyo bu seferde.yani sürekli yabancı kontejanı iniyo.bunun bi çözümü varmı?
size bir soru: yabancı kontenjanı tr.de kaç oluyor ileriki yıllarda, değişiyor mu? benim 6ydı, ikinci yıl 5 oldu ve hala öyle
evet aynen ilk yıl 8 2. yıl6 ve sonrasında 5 olarak devam eder..... bu oyunun bır sorunu deıl..cunku gecen sene t.f.f acıklama yapmıstı yabancı kontejanı kademelı olarak azaltılacak doye o nedenle oyundada acıklamaya uyugun olarak tr lıgı boyle yapıldı yanı cozumu yok sanırım....ama cm5 ve fm de sımdıkı uygulama gıbı olur...
benede.................
Yada Eng
beyler illede kendi ligin olcak ya.gs yi aldığımda mesela frank de boer i gönderemiyom.beleşe kulüplere öneriyom ginede almıyolar.serbest bırak diyom kulüp itiraz ediyo.yane napen ben bu adamı.sattığımda da bazen oyuncunun kendisi gitmem diyo.he bi de biz niye
beyler illede kendi ligin olcak ya.gs yi aldığımda mesela frank de boer i gönderemiyom.beleşe kulüplere öneriyom ginede almıyolar.serbest bırak diyom kulüp itiraz ediyo.yane napen ben bu adamı.sattığımda da bazen oyuncunun kendisi gitmem diyo.he bi de biz niye TAKTİKLER yazan yerde oyuncuları değiştiremiyoruz.yani niye onun üstünde kurgu yapamıyoz.sadece bi liste var.uygun olanları(ör:MR) üstüne getiriyoz.öle biraz ters oluyo.bi keresinde yanlışlıkla kaleciyi orta sahaya koymuşum.kötü oluyo bence... :type:
Ewt o çok kötüü bi olay o durumlarda oyuncuyu sezon başı maçlarda brz oynat sora transfer list e koy ya da kulüplere öner o zmn kabul edebiliyorlar ya da takasta kullanmayı dene
ya da cm4 pregame editör programı var istersen onu bir indir.hem oyundaki herşeyi değiştirebilirsin ve TÜRKÇE.
soccercenterın dosya merkezinde var.
Hımm Galatasarayda Cok Oynadım Oyunun Basında Petre Bratu Tamas ı free yapabiliorsun
geriye kalır 1 dane yabancı sınırı batistayı satarsan olur 2 lukunku cok denedim ancak 5 sene sonra gidior...........
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: