VanBasten merhaba arkadaşlar, bana boyutu cok fazla büyük olmayan röveşata yapan futbolcu resmi lazim...Ben bulamadim maalesef... yardim ederseniz ve resmi m_vanbasten@mynet.com a gonderirseniz sevinirim. Teşekkürler..
VanBasten İlgine cok tesekkurler..Evet guzel.. Yalniz sadece roveseta yapan adamı jpg. resmi olarak nasil alabiliriz... oyle olursa cok super olacak.. tekrar tesekkurler...
Amorph Resmi kaydet.Sonra paint, paintshop yada photoshopla resmi küçültüp(sadece rövvaşata atan adamı) jpeg olarak kaydet.
blind guardian bende roberto carlos'un bi tane röveşata çekerken resmi war wallpaper olarak onu mailine yollayım çok güzel bi resim
Polat Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo bende roberto carlos'un bi tane röveşata çekerken resmi war wallpaper olarak onu mailine yollayım çok güzel bi resim Bana da yollar mısın? Profilime tıkla.Orda mailim var.
blind guardian yaw arkadaşlar bende bi sorun çıkmaya başladı uyuz oldum bu sorun yüzünden ne siteye resim ekleyebiliyorum ne de maille dosya gönderebiliyorum şimdi sorun şu: mesela www.soccercenter.net yazan bi link war ben buna tıkladığımda yeni bi web sayfası açılıyo fakat o sayfada hiç bir action olmuyo ne kadar beklersem bekleyim aynı kalıyo. Mesela cwp yazarken eklentileri yönete bastığımda pop-up gibi ekran çıkıyo bembeyaz kalıyo ne kadar beklersem bekleyim düzelmiyo bu nedendir bu sorunu düzeltebilirsem resmi ekleyebilirim
blind guardian nasıl halletçem ki olmuyo :( bi de size röveşata çeken resim bulmanızda yardımcı olmak amacıyla bi site tavsiyesinde bulunuyum www.soccer-desktop.com burda ararsanız bulursunuz belki röveşata çeken futbolcuların resimlerini ayrıca roberto carlos'un da röveşata çekerken değil de başka türlü resimleri kesin wardır.