frankly ya kim göndercek bize ya daveti olan varsa yollasın ya buı arada dejavu nerde ya hiç takılmıyo artık
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra safak161@msn.com dobra dobra sana gönderdim hadi hayırlısı :cool:
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: cHoLdAxX ya pardon onur_c89@hotmail.com ben gmail de olacak adrsi yazmışım galiba :D sanada gönderdim hayırlı olsun...
the killer Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe tan_efe@hotmail.com :p ben sana yollamıştım yine istiyor yahu:D
ortega23 Orjinal Mesajı Yazan: the killer ben sana yollamıştım yine istiyor yahu:D bi daha yolla belki eline geçmemiştir:)
ortega23 Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe tan_efe@hotmail.com :p bi tanede ben yolladım davetiye adresinde :D
ortega23 Orjinal Mesajı Yazan: yildizliamele kaldıysa bana da gözderebilirmisin.... mahmut_ay@hotmail.com şimdiden teşekkürler davetiye vermiş oldugun mail adresinde:)
frankly Orjinal Mesajı Yazan: ortega23 bi tanede ben yolladım davetiye adresinde :D bende gönderdim :D şaka şaka
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: RaceDoctor Oralarda kıyıda köşede kaldıysa bir tane daha drwrcfan@yahoo.com sanada gönderdim..