zorbey Bu çok ünlü bir fotoğraf. Bu resmi çeken gazeteci resimdeki çocuğu resmi çektikten sonra kurtarmadığı için büyük vicdan azabı çekiyor ve intihar ediyor arkadaşlar Kevın Carterın çektiği bu fotoğraf artık okullarda anlatılıyor
Hami(10) evet gördüm ne diyim halimize şükredelim diycem ama insanoğlunda zirveye ulaşma iç güdüsü oldukça bu imkansız.
blind guardian ewet çok üzüldüm bu resmi görünce yazık çocuğa o da bizim gibi etten kemikten canlı sonuçta :(
Dej@vu **üzülmek yerine bi şeyler yapmaya çalışsak daha yararlı oluruz bence..ama gerçekten çok kötü bir resim..**
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: caglar23 mynet olduğu için cp yap.... dur nasıl yapacaz bu işi anlamadım resmi görmek için
SpEEd_dRiVeR yaf linki kopyala/yapıştır yapcan... bu arada açılmoyr resim yaf...biri direk resmi koysun...
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: SpEEd_dRiVeR yaf linki kopyala/yapıştır yapcan... bu arada açılmoyr resim yaf...biri direk resmi koysun... Açılıyor ya...
gencfbdaywalker Walla benim de içim parcalandı yemek istemediğim yemekler gözümün önüne geldi birden :o :o
WaRCrafT valla resimi gorunce gerçekten ağlayacaktım.bazilari o kadar şey bulur haline şukretmez insanlar boyle işte