aynı şey benimde barca ile başıma geldi.. villarreal le oynuyorum.. baktım barca 8. hafta son sırada.. add manager yaptım barçayı kurtarayım dedim.. partner in süper taktiklerinden biri sağolsun ;) sezonu 2. sırada tamamladım yönetim orta sıra istiyodu taraftar full supported falan.. ikinci sezon da 2. oldum.. sonra şampiyonluk istediler 4 maçta 2 gaibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldım mükemmel bir kadroydu üstelik terry zauri glen johnson falan vardı.. pirlo - van keckoven, kezman cisse saviola, quaresma, deco, hoseth.. daha yedekler var falan yolladılar.. piacenzadan teklif geldi hemen kabul ettim.. serie B de şampiyon yaptım transfer yapmadan sonra direk real BETİS teklif yaptı tam 39milyon pound transfer bütçesi verdiler mükemmel birde kadro var barcaya almış olduğum deco yu aldım betise.. sonra oradan paf takımdan beğenip çıkardığım manga(amrlc), dani tortolero(dc), songo'o (mr) vardı hepsini aldım.. betisle harikalar yarattım.. olabilecek şeyler bunlar kafana takma ;) oyuncuları düşünüyosan nasolsa bigün geri alırsın