Orçun İNCE arkadaslar 12. saniye rekoru kırıldı 10. saniyede simonetta santradan aldığı topu herkesi calımlayarak gole cevirdi ağzım acık kaldı bu herif manyak.....
sgntch 9. Saniye kanıtları elime ulaştı. Lakin 6. sn golünün ss sini görmek isterim. Belki haftanın ss si olur.
caretta_caretta işte kanıt: http://groups.msn.com/championshipmanagerfanzone/screenshots.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=25
Zombie Valla bendede Henry topu santradan aldı gol attı bikere ama kaç saniye diye bakmamıştım vardır bir 10 sn filan
partner ben 7. sn de atmıştım hatta bu foruma koymuştum başlıkta 7. Saniyede gol daha hızlısı varsa buyurun du bilenler bilir ama silindi foto işte bulursam bi daha koyarım
Fener_Man Benim rekorum biraz farklı ! 18.saniye'de penaltı kazandım ve rakip kırmızı yedi . Bence bu daha makul bi olay :)
EGE85 arkadaşlar rekor bende galiba. 5 saniye. ama atan taraf değil yiyen taraf ben oldum. gladbach ile oynarken bir baktım oyunun ikinci yarısı başlarken benim odun kaleci santra yapıyor. kale kabak gibi bomboş. benim oyuncular santra yapar yapmaz topu kaptırdı.. o anda rakip topu orta sahadan benim boş kaleye şutladı. ve 5 saniyede golü yedim. hayatımda yediğim en garip goldü.