Özel işlerimden dolayı yarını beklemeden bugün downloada veriyorum yamayı.
Kurulumda ve oynarken hiç bir problem yaşamayacağınız temiz bir yama oldu.
Test aşamasında bi kaç şey gördüm onları paylaşmak istiyorum.Öncelikle yamayı kurarken dikkat edilmesi gereken hususlar
*** TSL 1 veya 2 nin sisteminizde kurulu olmasına gerek yok**
*** Eski TSL yamalarından biri yüklü ise fifayı silip tekrar kurmanız önerilir.(Bunu yapmasanızda olur.)**
*** Kurulumun sonundaki bat dosyasının tamamen bitmesini mutlaka bekleyin.Bu işlem sistem performansınıza göre 1 saatten fazla bile sürebilir.İşlemi yarım bırakmayın**
Bunları yaparsanız sorunsuz şekilde tr ligini oynarsınız.Karşılaşabileceğiniz bazı sorunlar:
***Yamayı kurduğunuz halde Portekiz takımlarının formaları görünüyorsa bat dosyasını çalıştırmamışsınızdır.Yamayı yeniden kurun**
***Yamayı kurdunuz eski career dosyalarından birini yüklediniz ve maça girdiniz.O da ne.Bazı futbolculardan 2'şer tane var.Bunun nedeni yamayı kurduktan sonra eski save dosyalarının bozuluyor olması.Yeni bir career başlatmaktan başka çareniz yok.**
***Bunun dışında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynarken oyun biraz kasıyor.Sadece 1 kez Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki bir maçta oyun windowsa attı.Sonraki denemelerimde böyle bir sorunla karşılaşmadım**
Bunların dışındaki sorunlarınızı yazarsanız elden geldiğince yardımcı oluruz.Fifa 2005 in çıkmasına az kaldığı için bundan sonra güncelleme yamaları yayınlanmayacak.Yani Fifa 2004 e yapılmış son tsl dir.Kadro yazmayı bilen arkadaşlar kadrolardaki hataları düzeltip bize gönderirlerse yayınlıyabiliriz.Tabiki hatalarımız olmuştur bu patchde.Eleştirilerin dozunu iyi ayarlamanızı ve anlayışınızı bekliyoruz.
İyi oyunlar...