Polat Freddy Adu CM 03-04'te yok.Bende aramıştım.Ama isterseniz edit edebilirsiniz.Oyunun birde beraberinde gelen editleme programı var.Hemen başlat menüsünde,oyunun kısayolunun olduğu yerde...
UfUk-Fb sağolun adu sadece 4.1.1 versiyonunda var bendeki oyunda o ama çıkmayınca şaşırdım tamam dediklerini uygulayım sağolun :applause:
UfUk-Fb database i büyük yaptım yine yok bu gidişle adusuz oynıcam herhalde versiyon sol alt köşede yazan değil mi öylese verson 4.1.1 yazıyo acaba bu versiyonda mı çıkmıyo ama ben 4.0 versiyonunda çıkmıyo diye biliyoru :rolleye3: m
UfUk-Fb Orjinal Mesajı Yazan: kamilovic arkadaş pele adu diye arıyo.aslında freddy yok abi o anlamada demedim oyunun pelesi o ya onun için dedim :p ayrıca büyük yaptım olmuyo bide orta yapıyım
GOZİT oyunun içindeyken yaparsan olmaz oyuna başlamadan önce yapcan ama save ettiğin programda artık olmaz oyunun en başında yapıp yeni oyun açcan
Orçun İNCE ya abi turkish 1 ligi sec database small olsun cıkar............... versiyonum 4.1.1 bende cıkıo....