yeni pele adunun gerçek adı nedir adu diye aradığımda hiçbirsey bulunmuyo takımı ne
Freddy Adu olması lazım yalnız aduyla bulmazsa o ismiyle hic bulmaz.
database i large yap
Freddy Adu CM 03-04'te yok.Bende aramıştım.Ama isterseniz edit edebilirsiniz.Oyunun birde beraberinde gelen editleme programı var.Hemen başlat menüsünde,oyunun kısayolunun olduğu yerde...
O zaman Quattro'nun dediği gibi veri tabanını büyütmeli...
sağolun adu sadece 4.1.1 versiyonunda var bendeki oyunda o ama çıkmayınca şaşırdım tamam dediklerini uygulayım sağolun :applause:
Adu oyunda kesin war çıkmamasının nedeni ya database ya da oyunun versiyonundan dolayıdır
database i büyük yaptım yine yok bu gidişle adusuz oynıcam herhalde versiyon sol alt köşede yazan değil mi öylese verson 4.1.1 yazıyo acaba bu versiyonda mı çıkmıyo ama ben 4.0 versiyonunda çıkmıyo diye biliyoru :rolleye3: m
4.1.1'de database'yi medium veya large yapman lazım..
arkadaş pele adu diye arıyo.aslında freddy
Orjinal Mesajı Yazan: kamilovic arkadaş pele adu diye arıyo.aslında freddy
Orjinal Mesajı Yazan: kamilovic
yok abi o anlamada demedim oyunun pelesi o ya onun için dedim :p ayrıca büyük yaptım olmuyo bide orta yapıyım
peki hangi takımda :rolleye3: bu adu
Dc.United takımında..
öyle bi takım da bulamadım dundee united var ama
öyle bi takım da bulamadım dundee united var ama action sende çıkıyomu versiyonun kaç
oyunun içindeyken yaparsan olmaz oyuna başlamadan önce yapcan ama save ettiğin programda artık olmaz oyunun en başında yapıp yeni oyun açcan
tamam deniyorum olur inşallah :cool:
ya abi turkish 1 ligi sec database small olsun cıkar............... versiyonum 4.1.1 bende cıkıo....
oldu sağolun databasei large yapıp yeni oyun kurunca oldu :D :D :D :D
freddy adu 4.1.1'de boşta oluyo ve ayrıca peşinde 15-20 tane takım oluyo :)
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: