10UR Ekibimiz tarafından yapılmış olan 3 Büyükler Yamasından bir kaç SS i size göndermek istedim. İsim ve reklam yapmıyorum. Ekip adımızı vermiyorum. Öncelikle Sergen Face.
10UR bir kaç görüntü daha... www11.brinkster.com/uoteam/images/gsteam.jpg www11.brinkster.com/uoteam/images/gsteam2.jpg
10UR Linkler tıklayarak açılmaz ise sayfayı refreshleyin açılacaktır. Bir GS kadro resmi daha... www11.brinkster.com/uoteam/images/gskadro3.jpg
10UR Ea ye ait deil yanlız dikkat edelim farklı biraz dikkat benziyor alıntı var ea den ancak .o su benim texture EA den. Bir kaç saat içinde eve gidince bir kaç SS daha ekliyecem.
10UR Besiktasin yildizi Carew (İşte bu EA'ye ait :P) www11.brinkster.com/uoteam/carew.jpg Ve bir Fenerbahçeli; Tuncay Face www11.brinkster.com/uoteam/tuncay.jpg 3 Fenerli Yıldız... Serhat Akın, Pierre Van Hooidonk, Tuncay Şanlı... www11.brinkster.com/uoteam/fener.jpg ve son olarak Emre Aşık... www11.brinkster.com/uoteam/emreasik.jpg
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: '10URwww11.brinkster.com/uoteam/images/bjkteam.jpg bir başka SS daha. Abi beişktaşın kaleci forması avea mıydı :D
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: naygule® Abi beişktaşın kaleci forması avea mıydı :D Bu Formalar Kullanılmayacak..!
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Bu Formalar Kullanılmayacak..! ömer bende ne alaka dedim avea ondan ;)
balli79 Orjinal Mesajı Yazan: '10UREkibimiz tarafından yapılmış olan 3 Büyükler Yamasından bir kaç SS i size göndermek istedim. İsim ve reklam yapmıyorum. Ekip adımızı vermiyorum. Öncelikle Sergen Face. benfenerface istiyorum