Nowitzki 41 bir trende çalışan adam trenin buzdolabının içine giriyo(napcaktı hatırlamıyom)arkadaşları da yanlışlıkla kapıyı kapatıyolar ve adam içerde donarak ölüyo. Ama işin ilginç tarafı aslında içersinin 15 derce olması...
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: chatlach bende bi yerde okumuştum adamın biri ayakkabısına kaçan taşı çıkarmak için elektrik direğine yaslanmış ve çıkarmaya çalışırken bunu gören başka biri adamı elektrik çarpıyor zannetmiş sora da kürekle adama vurmuş,adam da sizlere ömür Hahahaha. Gece gece çk güldüm ya. Adamın ölmesi kötü bi olay ama gerçekten tm bi mallık öreği wuran adamdan. Umarım bu olay bzm ülkemizde olmamıştır..
MFK-1 Ya abi bizim vatandaşımız hiç elektirk çarptığını zanneder mi ya horon tepiyo zanneder ya da hiç zannetmeye bile gerek yok düşünceleri içinde oradan ayrılır :D :D
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: chatlach bende bi yerde okumuştum adamın biri ayakkabısına kaçan taşı çıkarmak için elektrik direğine yaslanmış ve çıkarmaya çalışırken bunu gören başka biri adamı elektrik çarpıyor zannetmiş sora da kürekle adama vurmuş,adam da sizlere ömür Ben Bu yazıyı 3-4 Yerde okumuştum , Bu elemanlar Laz. :D
uykucu İzmirde karı koca mahkemelik olmuşlar.Adam karısını mahkemeye wermiş.Şikayeti de karısından hergün hergün dayak yemesiymiş.Adam gazetede bıktım artık bu hayattan diyordu.
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: uykucu İzmirde karı koca mahkemelik olmuşlar.Adam karısını mahkemeye wermiş.Şikayeti de karısından hergün hergün dayak yemesiymiş.Adam gazetede bıktım artık bu hayattan diyordu. ehehehee bu da güzeldi way be dayak yiyen layt erkekler de warmış :D bi de gasteye açıklama yapmış bıktım bu hayattan diye :D gerçi bende bıktım hayatımdan ama o sebepten diil
ilikethecuteones Orjinal Mesajı Yazan: nbadelisi Geçende gazetede okudum. Amerikalı bi adam kardeşinin öldüğünü 15 yıl sonra farketmiş Adam tam mal. Kardeşinin odasının kapısını 15 yıl boyunca açmamış we en sonunda açınca ölü olduğunu görmüş asla inanmam abi kokar ya 2 günde:D adam açinca da Allah bilir kemiklerini falan bulmustur kardesinin:D zuahhahahaha:D
CHaMPioN77 abi bu gerçek bi olay gazetede okudum adamın birinin ağzına yanlışlıkla sinek kaçmış we salak adam tukuruğunu yutarken sineğide yutmuş sineğin oynadığını hissediyormuş gerizekalı herif sineği öldürmek için ağzına sinek ilacı sıkmış we HAKK'IN RAHMETİNE KAVUŞMUŞ... okuduğumda çok gülmüştüm ya
uykucu Orjinal Mesajı Yazan: Marty Uykucu,böyle bişey olduğundan emin mi?Rüya görüyor olmasın:) bende çok şaşırdım ama gerçek.Vatan gazetesinde okudum
blind guardian abi cahillikten çok ilginç şeyler oluyo bizim eski sosyal hocası da bi kez sinek yutmuş yemek yerken ama ağzına ilaç milaç sıkmamış (nasılsa sooradan çıkcak :D)
Wolf Neler var ya. Adamın kafasına inek düşüyor ya. Böyle birşey olabilirmi? Çok güldüm. Olamaz ya sadece Türkiyede. Bide KanalD de şey görmüştüm yaklaşık 20 gün önce. Koyunlarını otlatan adamın başına kamyondan dana düştü. Dananın altında ezilen adam öldü.. Yok böyle bişey ya..
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: GENCFBDAYWALKER Arkadaşlar bide suna bakın çatladım ya zuahahahahahhahahhaa süper yaaa ne denyolar war şu memlekette parayı kötü emellerine alet ediolar (gerçi çoğu kişi ööle yapıoda en basitinden iddaa oyunu oynayanlar ama bu daha başka :D:D)
CHaMPioN77 abi koptum yaw bu ne böyle ama fuata kızdım çunku herif cv sini yazmamış :D:D:D ne adamlar war yaw