vince15 NBA.com a göre adaylar Larry Ayuso, Gianluca Basile, Dejan Bodiroga, Sarunas Jasikevicius, Philip Jones, Lazzaros Papadapoulos, Luis Scola siz de ekleme yapabilirsiniz! Not: Hepsi olimpiyatlarda forma giymiş oyuncular
*{Bå®ô$_1905}* Bodiroga'yı çk sewiorum. We nası NBA'de oynamıor die cidden üzülüyorum. Keşke NBA'de oynasa Bodiroga. Ayuso da NBA'de oynayacak kapasitede..
vince15 Yanlız birçok NBA otoritesine göre Jasikevicius NBA'in oyun sistemine uygun bir oyuncu değil!!
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: kaan15 Yanlız birçok NBA otoritesine göre Jasikevicius NBA'in oyun sistemine uygun bir oyuncu değil!! Olsun ama yakında gidecek sonuçta :)
Overkill Jasikevicius ve Luis Scola nba'yde oynayabilecek oyuncular. Zaten spurs scola'nın peşindeymiş.
*{Bå®ô$_1905}* Juan Carlos Navarro da NBA'de oynayabilecek kapasitede bi adam ama maalesef oynayamıyor. Ama olsun yne de Barca'da oynuyor. Barca da Awrupa'nın en iyi 4 kulübü arasında bnce..
McLanE Orjinal Mesajı Yazan: kanaryagücü kendimi 1.5 zıplıyorum ama seneye kadar 1.20 yapcam :rolleyes:
koberk Orjinal Mesajı Yazan: kanaryagücü kendimi 1.5 zıplıyorum ama seneye kadar 1.20 yapcam sen 1.20 mi ziplicaksin???? :whoa: ulan carter bile 1.25 zipliyo be
Slamdunker çalışmakla olur mesela bir atasozu buna ornek olur azimle s....n taşıo deler gibi hehehee ben 2 ay önce 45 zıplıyodum calıstım cxabaladım 70 yaptım daha da calısırsam yine artacak. bence nba ye türk olarak ibo belki gidebilir ama biraz zor. YABANCI OLARAK İSE TABİKİ DeJaN BoDiRoGa
Yavuz™ "mirsad türkcan" (fiziği nba için yetersiz ama....) kısa boyu ve iyi sıçrayamamasına rağmen müthiş ribaunt alıyor, dış ve orta mesafe şutu müthiş. ayrıca tam bir cengaver. nba de uygun bir takımda 2. bir şans bulursa çok sevinirim