uykucu arkadaşlar batıl inançlara inanırmısınız?ben sadece karakedinin uğursuzluğuna inanırım.ya sizler?
blind guardian herhangi bi batıl inancım yok ama merdiven görünce altından geçmemeye özen gösteririm :D
Lombak bende yok.. ama bu seneki (13 Ağustos 2004)=(BU seneki doom günüm) Cuma ya gelmişti...Baya Söz etmiştim herkese
hellraiser Maçlarda uğur yaparım sadece gol nerede otururken olduysa maç boyunca orada otururum:)Aslında genellikle maç izlerken pek oturulmuyor ama:) Onun dışında yok batıl inanç filan.
MFK-1 Ben batıla inanmam inanandan da şüphe ederim... Eğer kader inancınız varsa ne uğura inanın nede uğursuzluğa... Şans a da inanmayın...
Last_Blow Bende Fenerbahçe maçlarını seyrederken kanepede bir pozisyon alırım..Ve genellikle uğurlu geldiğine inanırım..
snakeman Orjinal Mesajı Yazan: 'Bende Fenerbahçe maçlarını seyrederken kanepede bir pozisyon alırım..Ve genellikle uğurlu geldiğine inanırım.. Bende aynısını yapıyorum bi keresinde koltuğun yanından kolayı alırken gol atmıştık bütün maçı yerde izlemiştim
Overkill Batıl, adı üstünde batıl yani doğru ve gerçeğe karşıt. İnanmak manasız. Yalnızca terliğin ters durması olayı beni kıllandırır. İnandığımdan değil tabi ama rahatsız eder nedense.. edit: Hah buldum takıntı deniyordu ona. Rahatsız etmesinin sebebi oydu, evettir..
cracks Maçlarda uğur yaparım sadece gol nerede otururken olduysa maç boyunca orada otururumAslında genellikle maç izlerken pek oturulmuyor ama Onun dışında yok batıl inanç filan. aynısı banada olur.mesela maçta biyere otururum.gol gelmezse değiştirim yerimi gelirse kalırım orda bide ben uğur gelmesine acaip inanıyom.mesela şut çekiyorum bi arkadaşa.hep auta veya kaleceye giderse kısaca gol atamazsam hemed üstümde bileklik,şapka...vs çıkartırım.ve hemen etkisini gösterir.dün arkadaşa şu çekiyorum.20 şutun nerdeyse 15 auta gitti.kolumda bileklik vardı çıkarttım.10 şut çektim.7 si 90 a girdi Dej@vu **sallama...uğur olabilir tabi..ama zaten sen ona inanınca iyi geldiğini zannediyorsun..** Al PaC İnsanların zamanında canı sıkılınca bulduğu bir takım fuzuli inanışlar. İnsanı oyalamaktan başka bir anlam ifade etmemekteler bence. cracks ben kendi fikrimi söledim.bende oluyo.gerisi beni karıştırmaz del_piero benim de saçma sapan uğurlarım var hiçbir işe yaramıyor mesela maç izlerken,maça çıkarken ve bir kaç tane daha saçma şey...:D:D:D *{Bå®ô$_1905}* Hayır kesinlikle öyle saçma şeylere inanmam. Ne o ya? Yok fal , yok batıl inanç , yok astroloji. Bunlar bna saçma geliyor.. MFK-1 Keşke o simetri hastalığı bende olsa bende de tam tersi var galiba şu anda odamı çorplarımı ve ayağımdaki terliklern ters duuşunu görseniz.... :D cracks bendede aynen seninki gibi bir hastalık var.üşeniyorum ya yapmaya Sonraki Sayfa »
Al PaC İnsanların zamanında canı sıkılınca bulduğu bir takım fuzuli inanışlar. İnsanı oyalamaktan başka bir anlam ifade etmemekteler bence.
del_piero benim de saçma sapan uğurlarım var hiçbir işe yaramıyor mesela maç izlerken,maça çıkarken ve bir kaç tane daha saçma şey...:D:D:D
*{Bå®ô$_1905}* Hayır kesinlikle öyle saçma şeylere inanmam. Ne o ya? Yok fal , yok batıl inanç , yok astroloji. Bunlar bna saçma geliyor..
MFK-1 Keşke o simetri hastalığı bende olsa bende de tam tersi var galiba şu anda odamı çorplarımı ve ayağımdaki terliklern ters duuşunu görseniz.... :D