hellraiser Evet öğrenci tayfası okullar açılmak üzere siz bu durumdan memnunmusunuz değilmisiniz? Ben memnun değilim son zamanlarda tatil biraz baymış olsada okula gidince bir süre sonra daha kötü olacak.Dersler filan binecek.Tabi iyi yanlarıda yok değil arkadaşlar falan.
Hami(10) ya kardeşim nerden açtın konuyu moralim bozuldu okulu unutmuştum ne güzel hatırlattın:) harbi 15 gün kaldı iyi geçirmek lazım bu son 2 haftayı bol bol eğlenmek lazım sonra 1 sene ölümüz çıkacak zaten.
zorbey Okulun başlamasını hiç bu kadar istememiştim. Okulun başlamasını çok istiyorum :) 3 ay bence çok uzun bir süre. bu rakkam indirilmeli. Bu arada konunun yeri yanlış sanki. scn okul a açılmalıydı
yasinemre Seni Öğrenci Cemiyetinden kovuyorum Zorbey KOVULDUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÖĞrencilerin yüz karasımısın bee AĞlamak İstiyorum :applause: :rolleye3:
yasinemre Orjinal Mesajı Yazan: Kuty Bence de. Şu yönden seviniyorum, yeni bir bölüm, daha ağır dersler ve yeni yüzler göreceğim. Benim için bir değişiklik olucak ama yine de okul ortamı gibisi yok. Seviyorum ya ben bu işi, ne güzel 4 yıl lise okumuş olacağım. Yeni olaylar, ara sıra kavgalar ve dersler. Bence harika. ;) Yaw Siz hakikaten Ne yapıyorsunuz ya nasıl olsa açılacak ve istedikleriniz olacak yani bunu niye hatırlatıp damar yapıyonuz. Alla alla :yikes:
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: zorbey Okulun başlamasını hiç bu kadar istememiştim. Okulun başlamasını çok istiyorum :) 3 ay bence çok uzun bir süre. bu rakkam indirilmeli. Bu arada konunun yeri yanlış sanki. scn okul a açılmalıydı bencede indirilmeli ve ayni bizim burdaki gibi olmali burda her 6-7 haftada bir haftalik tatil veriyorlar ornekler : sonbahar tatili 1hafta noel tatili 2 hafta ilk bahar tatili 1 hafta Mayis tatili 2 hafta Yaz tatili 7-8 hafta ama burda dini bayramlarda tatil yok ramazan ve kurban bayramlarinda bir gun zorla tatil veriyorla
yasinemre Haklısın tamamda yani tatilde hiç deyilse daha özgürsün yalanmı ders yok yarın sabah okul yok şehir dışından biri gelince okul derdi yok hadi yalan de susdun dimi... :o
MFK-1 Mr_Aslan kardeş sen neredesin o Vlaardingee neresi abi... Amann okullar açılacak nasılsa... Her zaman ki ben de gidip teneffüs arası basket maçı yapacam... :D
GaSgoine Beyler okulun başlamamasını hiç bu kadar istememiştim.Bu sene lise 2 olcam.Bi gazla fen bölümünü de seçtim.Bu sene nası geçcek diye kara kara düşünüom.Geçenlerde mat hocası rüyamda bana ters ters baktı.Korku içnde uyandım :) .illa da arkdaşlar için istiosanız okulu onlarla tatilde buluşun.Misal biz.Bu pazar halısaha yapıoz.
ilikethecuteones aglamak istiyom. kitaplari daha okumadim ve okul 6'sinda açiliyo. 4 kitap var... Ben bittim... :'(
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: Guilty Beyler okulun başlamamasını hiç bu kadar istememiştim.Bu sene lise 2 olcam.Bi gazla fen bölümünü de seçtim.Bu sene nası geçcek diye kara kara düşünüom.Geçenlerde mat hocası rüyamda bana ters ters baktı.Korku içnde uyandım :) .illa da arkdaşlar için istiosanız okulu onlarla tatilde buluşun.Misal biz.Bu pazar halısaha yapıoz. Bak ben o gaza gelmedim ve TM seçtim:)
blind guardian bende acaip özledim yaw okulu ben okuldan çok yeni gelcek kızları merak ediorum acaba bana uygun bi tane çıkar mı:D:D:D
XII walla açılmasın ben 8de kalmak 5de gelmek istgemiom offf.. ama ark.larla olmakta gzel hani.geçen 4-5 kişi toplandık özlemişim keretaları... :D
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Biz 6.30da kalkıyoruz 8de kalksam okul için daha ne isterim:) aynen abi bende 7de kalkıorum eski okulumdayken ne güzel 8de kalkıodum okulla ev arası 500 metre gidip gidip geliodum da şimdi okulla ev arası oldu 10 km :D