sefaburan arkadaşlar hava toplarında en etkili forvet kim Bence Koller hiç kaçırmıyor ama yavaş sizce kim
gostik ben derımkı ılk olarak adrıano kesın atar ya alamıosan ılk sene genelde satıs lıstesıne konan carewı al ıkısı dısında alma derım sana ..
tottibattu bazzani ve kovecevıc gerisi yalan arkadaşlar...... bide bu oyunda çok az kafa golu oluyooo,,adam 5 pastan kafa atıyo % 80 kaleci tutyo böyle saçmalık warmı kardeşim...biri bu konuya açıklık getirsin,,bence oyunun en büyük hatası bu
sefaburan Orjinal Mesajı Yazan: nayguler kimdi adını unuttum çok ii rakiplerine kafa atıyodu :D uh ne kadar komik bir insan
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 Saldırganlık 20 ise zaten o bi kaç maçta bir kafa atıyordur millete... HAHAHA
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: h@s@n katılıyorum tottibattu.....ama bence en iyi kafacı stam ancak bütün kornerlerde gol atıyo tamam ferdinand, lucio, campbell, stam filan benim de aklıma geldi ama ark. forvetleri yazın demiş, o yüshden
the killer Orjinal Mesajı Yazan: h@s@n abi kafa falan dedinizde aklıma geldi.pascal nouma hangi takımda...ben cm de bulamadım bazen çıkıyor bazen çıkmıyor bir Arap takımında
TaLeNDiL forvetlerde adriano ve giovanni perrotta var bildiğim ama kornerlerde defans oyuncularını ileri çıkarıyorum ben. alpay ve celio figueredo headingleri 20. altıpas köşesinden saldır olarak ayarlıyorum kornerleri de altıpas köşesi yapıyorum baya bi gol atıyorlar.