POLEN slm arkadaşlar ben photoshoptan kendime göre anlıyorum.ve sizinle paylaşmak istiyorum ben bildiklerimi size sizde bildiklerinizi bana söyleyin soru soralım cevap verelim yeteneğimizi geliştirelim :)
SpEEd_dRiVeR abi şahsen ben çok bişey anlamam...photoshop'u çok severim öellikle araba modifiyesi yapmak için o kadar çok uğraştımki..ama bi beceremedim...
POLEN **Yok kardes takıldığın biryer olursa bana sor bildiğim kadar söylerim.hem bu arada arkadaş olmuş oluruz bye.** sanırım trabzonspor lusun başarılar.
POLEN Hadi başka soru soran yomu ne biçim forum benim bildiğim herkez her yerde gezer mesaj bırakır.bıraktığı mesajlar anlamlı olur.
POLEN slm arkadaş: SPOİLER arabanın hangi parçası ve neresinde olur. onu söylede yani bizde cevabımızı verleim sana :type:
2ampara***Womanizer höh be spoiler i bilmionmu spoiler arbanın arkasında kanattır.istediğiniz bi soru warsa sorun fotoşop tan bayaa ii anlıyom
MFK-1 Ya abi şimdi çok basit önce gidip nfs underground alıcaksın ve oyuna girip arabayı modifiye edip görüntyü print screen edeceksin o kadar....
POLEN SLM MFK-1 ben arabadan anlamam hatta hiç sevmem.benim işim photoshop o kadar. senin yasın 14 mü seninde 90 larda bu ne?
MFK-1 Orjinal Mesajı Yazan: polen_yunus SLM MFK-1 ben arabadan anlamam hatta hiç sevmem.benim işim photoshop o kadar. zampara senin yasın 14 mü seninde 90 larda bu ne? Ben hem arabadan hem photoshoptan anlarım ....
2ampara***Womanizer aricci ben sadece modifiye den anlamıyorum her türlü makyajlama ve oyunlar için texture editleyebiliyorum
POLEN arkadaşlar lütfen ciddi olalım ve photoshop hakkında soralım ben size arabanın tamponu hakkında sorun demedim lütfen.
POLEN arkadaşlar lütfen benim konumda anlamlı sorular sorulmasılı istiyorum hem ben buraya araba tamponu konusu deyil photoshop konusu açtım.
SpEEd_dRiVeR abi soru soruyoz dağılıyor...daha neyi sorcaz bi soru sordum hala cevap yok adam gibi...vrilen 1 cevap ondanda bişey anlamadım...