TaLeNDiL valla hocam kusura bakma ama oyunu açtıktan sonra gördüğüm manzara karşısında, savelemeden çıktım direk. o ne öyle yaa, herkesin özellikleri 20. hiçbi zevk vermez o oyun. keşke şunu daha gerçeğe yakın bi şekilde yapsaydın. bu şekilde beş para etmez
1987togi ya ben rar lı dosya içindeki legend patch i açtım icinde db dosyasına atılması gereken parçalar var. ama şimdi hatirlamican içinde farlı bi dosya daha var.ya sende çalıştımı eğer çalıştıysa nasıl yaptığını banada anlatırsan belki yapabilirim ozaman.
PulchMalle Efehan dostum ayıb ettin insan icqdan bildirmez mi ? :) henüz indirme fırsatı bulamadım ama efehan yaptıysa süper olmuştur diye düşünüyorum ellerine sağlık efe yenilerini bekliyorz ;)
1987togi kardeş bu patch bende hala çalışmıyo. yaıdaki herşeyi yaptım olmadı arkadaşım kendi evinde denedi ondada çalışmadı.
Tearaway Hellraiser cim saol bu yaptın update için ama sana bir sorum olcak hani cm binin bişeyi var ya bi sürümde oluyor sanırım ouncualrın üstüne tıklıon alttaki oyuncu cıkıo bilmiom basına geldimi onu nasıl düzeltiris bilen varsa msj atsın lütfen
1987togi yaw bu yamanın çalışması için hangi patchin yüklü olması lazım. çünkü bende hala çalışmıo kafayı yicem
1987togi bende iki patch de yüklü rar lı dosyanın içindeki yazıda olanları aynen yapıom ama olmuo. peki oyunu açınca bi tek iskoçya ligini mi açmak gerekio