hellraiser Telefondan hat çektiysen dial up olur biraz uzun sürer indirmen.Sen flash getle indir daha hızlı çekersin.
CHaMPioN77 abi yardım edinde şunu çabıcak indireyim o dediğini nereden bulacam:D:D:D link fln koy işte yardımcı ol şimdiden tesekkurler...
Tearaway Efsaneee Hagi Hakan Sükürde Olsun peki ya teknik direktör kim olacak mustafa denizlimi fatih terimmi ?
H-KaN Abiler Galatasaray icin bence efsane 20 kisi olanlardan birileri bunalr: Bred Friedel(GK) Taffarel(GK) Ulrich van gobbel(DR) Gheorge Popescu(SW) Bülent Korkmaz diyecem ama adam halen oynuyor :D Frank De Boer (GS de iyi oynadigi icin degil ama kariyeri büyük olan bi Futbaolcu) Suat Kaya(DMC) Metin Oktay(SC) Kubilay Türkyilmaz(SC) Dean Saunders(amc) Prekazi GHEORGE HAGIIIII(OMC) Haim Revivo ???? Fatih terim (DC) Falko Götz(dc) Bide Galatasarayin Acilis Takimindan bazi Oyuncular: Ahmet(GK) Robenson(DC) Ali Sami Yen(DC) K.Ali(RM) Bekir(LM) Sıtkı(ZM) Celal(ST) İdris(ST) Emin(ST) Bülent(ST). soy adlarini bilmiyorum
hellraiser Van Gobbel,Friedel ve Saunders dışındakileri zaten koydum bu dediklerinide koyarım. Patchten son haberler; Fenerbahçe büyük ölçüde tamamlandı.Geriye Beşiktaş ve diğer büyüklerdeki bir kaç yapılacak ufak oynama kaldı.
hellraiser Fenerbahçe ve ufak değişiklikler yapıldı.Beşiktaşın bir kısmı tamamlandı.Beşiktaş için orta saha ve defans oyuncusuna ihtiyaç var.Onlarıda tamamlarsam patch hazır olacak.
calicitaha Bjk de Defansa Ulvi Güveneroğlu(dc) Samet Aybaba(dc) Orta Sahaya Şifo Mehmet Bide Altay a Mustafa Denizli(aml) ve Gs ye Fatih Terim(dc) olursa daha ii olur
hellraiser Fenerde dediklerin var. Barcelona,Real Madrid,Inter,Milan,4Büyükler,Celtic,Santos,Napoli(efsane kadrosu),Saint Etienne,Red Star v.s. Bunların hepsinin efsane belirli dönemlere damgasını vurmuş kadrolarıdır.
CHaMPioN77 Ok Abİ Bu Sİzİn İÇİn BayaĞi Zahmetlİ OlmuŞtur Onlari AraŞtirip Bulmak Ben Saİnt ... Takimini İlk Kez Duyuyorum Psg Mİ??
hellraiser Hayır Saint Etienne bu yıl tekrar 1.lige döndü.Araştırmanın bir kısmını fifa2000datasından aldım yoksa yapılacak gibi değildi proje hazirandan beri aklımda benim ve ancak yeni çıkıyor.Fifa2000datasında efsane takımlar kadrolarıyla vardı.
CHaMPioN77 ok o zaman ya bu flash get i indirdim bilgisayara yukledim çalıştırmak için bişiy yapacakmıyım???
pasnouma Kardeş eline sağlık da oyuncuların özelliklerini nasıl yapacaksın merakıma gitti sallayacakmısın yani.Bjk de baba hakkı nouma sanlı sarıalioğlu metin ali feyyaz ı unutmassan sevinirim bide defans olarak gökhan keskin var
hellraiser Öncelikle teşekkürler. Oyuncuların özelliklerini fulle yakın olarak yapacağım.Sonuçta legend patch ve bir döneme damgasını vurmuş oyuncular bunlar.Güç dengeleri yakın olacak takımların.
CHaMPioN77 abi herşey için çok sağol hem bu patch için hemde flashget için flashgeti çalıştırdım patch i bekliyoruz...