HellscreaM benim ilk olarak this love maroon5...ikinci olarak hoobastank the reason ben boyle klip gormedim...sarkıda mükemmel..hoobastank yeni sarkı yapmıs diyorlar ama oyunlar yüzünden bir türlü dinlemeye kısmet olmadı...
Al PaC Konu müzik bölümüne taşınacatır ama neyse. Evet hoobastank in klibi çok hoş. Kız da tatlı bişiy zaten. Şu an piyasada olan en güzel kliplerlerden bir tanesi. Maroon5 da güzel. Ama bu aralar takmışım Naughty Girl e (klip dahil!) Ben-ce Beyon-ce :)
blind guardian klip olarak diyosanız hiç bi fikrim yok da şarkı olarak şu aralar sadece maroon 5- she will be loved'ı dinliyorum gerisi yalan
gunduz84 ben uzun bir süredir blue dinliyorum zaten o yüzden blue nun her şarkısını dinliyorum gerçi breathe easy vardı italyancasını yaptılar(a chi mi dice) onu dinliyorum bide avril lavigne my happy ending
cracks Orjinal Mesajı Yazan: gunduz84 ben uzun bir süredir blue dinliyorum zaten o yüzden blue nun her şarkısını dinliyorum gerçi breathe easy vardı italyancasını yaptılar(a chi mi dice) onu dinliyorum bide avril lavigne my happy ending ablamda blue dinliyo ve avatarındaki lee ryan ın hastası.ben simon ve anthony i seviyom.duncanı sevmiyom
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: cracks ablamda blue dinliyo ve avatarındaki lee ryan ın hastası.ben simon ve anthony i seviyom.duncanı sevmiyom ben gruptaki herkesi seviyorum ama lee 'ye ayrı bi sempatim var
cracks sen ne diyosun yaa.ya modlar şunu banlayın yoksa bende başlıcam.ne dediğini görmüyomusunuz yaa.
Lombak Orjinal Mesajı Yazan: koberk valla ben kendimi bildim bileli 2pac dinlerim.ama bu adam1 taniyacainizi sanmiyorum ben tanıyorum..tanımayan olacağınıda sanmıyorum..
cracks o 2pac değil twopack.hatta bi ara türk basınında türk asıllı bille olduğı çıkmıştı.twopacki tanımayanmı var.aslında bizim mahalledeki kimse tanımaz ama
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: cracks o 2pac değil twopack.hatta bi ara türk basınında türk asıllı bille olduğı çıkmıştı.twopacki tanımayanmı var.aslında bizim mahalledeki kimse tanımaz ama 2pac doğrusu . twopack değil.
Mr_AsLaN benim top 5 : 1-) Ceza 2-) Ismail YK (eskiden Yurtseven Kardesleri cok severdim) 3-) Tarkan ( kendini hic sevmem ama sarkilari bence Turkiye seviyesinin cok ustunde ) 4-) M.SANDAL-Isyankar (cok guzel bir sarki yilin sarkisi) 5-) Abidin
zorbey Orjinal Mesajı Yazan: koberk valla ben kendimi bildim bileli 2pac dinlerim.ama bu adam1 taniyacainizi sanmiyorum Bende 2pac ı dinlerim.En sevdiğim müziklerin sahibi odur rahmetli olduğu halde.
del_piero kulagima hos gelen herseyi dinleyebilirim illa onu dinlerim illa bunun dinlerim diye ayni tür müziklerde takili kalmam...