daywalker7 arkadaslar newcastle'a dl dr bide amc sölermisiniz.. ben dl'ye de la cuesta'yı dr'ye lucas neill'ı amc'yede okocha'yı almayı düşünüyorum ama siz ne dersiniz..?
daywalker7 bide forvette sharear ve bellamy yeterli olurmu arkadasla liverpool - newcastle kapışıcazda.. hee bide huga viana'yı satıyım mı??
hellraiser Bence satma viana'yı. Forvete Tsigalko ya da Papa Waigo'dan birisini al. Dl de la cuesta iyidir. Dr'de Felix Dja ettien'e bak derim.AMC için okocha yaşlı alternatif bul derim.Braathen olabilir bu.
1987togi dostum okocha iyi ama yaşı ilerlemiş onun yerine santostan diego veya alex de souza albilirsin tabi satarlarsa. dl'ye riise, dr oynuyomu bilmiorum ama yaşı ilerlemiş olmasına rağmen hierro yu alabilirsin
daywalker7 diego'yu biliourum ama dediğim gibi arkadaşla kapışıcaz we bana daha ilk sene büyük katkı yapıcak adam lazım yani uzun vadede deil hemen başarı yakalamam lazım.. diego çok genç dimi??? 18 yaşında birisinin takımı alıpta büyük başarılara hemen sürüklemesi biraz hayalperestcilik olmazmı?? dl'ye de la cuesta şart gibi gözüküyo.. ama dr'ye onun gibi bi adam lazım alexander aas'ı düşünüyorum ama bilmiorum... amc'ye scott parker'ı mı alsam yoksa??
Capable23 Orjinal Mesajı Yazan: champion77 paran yoksa amc patricio perez de olur abi patrico pereze izin alamıyosun ingiltere için.en iyisi fulham'dan Steed Malbranque'ı al.dr'ye bonerayı öneririm.parmada.1 sene sonra sözleşmesi bitio istersen bekle.dl'ye de kesinlikle Dijime Traore'yi al derim.
tottibattu abi şu konu en az 10 kere açıldı yaniii,,siz scout ları boşuna para werıyosunuz kaliteli ülkelere gönder birer tane canawar gibi oyuncular çıkıyoo,,,veya siz oyuncu aramaya üşeniyosunuz....
detonator139 bak uzun sneeler newcastle ile oynadım maca sheraer la başlama ameobi ile başla darren ambrose cok kaliteli bir rotasyon oyuncusu dyeri mr oynatırsan daha fazla verim alırsın amc için diego tartışılmaz sol kanat için lorrren robert ortada diego nun yanında jermaine jenas (oyunun vieradan sonra en iyi dmc si) defans ın sagı için jloyyd samueli deneyebilirsin sol taraf ta dela cuesta ortada woodgate ve bi dc bulman gerekiyor ben mexes ve lucio yu denemiştim ama sen takımdakilerlede iş yapabilirsin
1987togi daywalker sen söylediğinin farkındamısın kardeşim. sen diegonun 18 yaşında olmasına bakma diego dünyadaki bütün kulüplerde oynayabilecek seviyede bi oyuncu satarlarsa hemen diego yu al başka heriflerle uğraşma
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: beko bence andres d'alessandro olabilir kessinlikle ANDRES D'ALSSANDRO ama pahalı 25 mil ster
FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: daywalker7 diego'yu biliourum ama dediğim gibi arkadaşla kapışıcaz we bana daha ilk sene büyük katkı yapıcak adam lazım yani uzun vadede deil hemen başarı yakalamam lazım.. diego çok genç dimi??? 18 yaşında birisinin takımı alıpta büyük başarılara hemen sürüklemesi biraz hayalperestcilik olmazmı?? dl'ye de la cuesta şart gibi gözüküyo.. ama dr'ye onun gibi bi adam lazım alexander aas'ı düşünüyorum ama bilmiorum... amc'ye scott parker'ı mı alsam yoksa?? olmaz olmaz bende aldım adam tam 16 kere maçın adamı seçildi
MFK-1 burdaki övmeler üzerine gidip diego yu 24 M$ lara 2008 yılında aldım ve oyuna koydum gayet iyi oynuyo...