aliwhite Kesinlikle emülatörlerden bazıları işe yarıyor.Mesala ben pes 3 pc ye çıkmamışken winning eleven 6 yı oynamıştım emülatörle.Hatta resident evil 3 ü bile pcde çalıştırdım.Yani emülatörlerin bazılarının işe yaradığına eminim.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: goti yok arkadaşım öle deil.bende şaştım kaldım ama oynuyorum şimdi çatır çatır. Orjinal Mesajı Yazan: aliwhite Kesinlikle emülatörlerden bazıları işe yarıyor.Mesala ben pes 3 pc ye çıkmamışken winning eleven 6 yı oynamıştım emülatörle.Hatta resident evil 3 ü bile pcde çalıştırdım.Yani emülatörlerin bazılarının işe yaradığına eminim. Oynadığınız oyunların PlayStation 2 oyunu olduğuna eminmisin? PlayStation 1 oyunu olmasın?
Bule Kim bana PC'de PS2 oyunu oynadım diyosa gelsin karşıma. Beyler nerden çıkartıyosunuz ya. Yok PS2 emülatörü felan. Olsa bile kol gibi sistem gerektirir. Ama yok sonuçta. Olmayan bişi için nasıl 3 sayfa tartışmışsınız size şaşıyorum.
aliwhite Spocket, bule, siyahlabeyaz arkadaşlar ps 2 oyununun bilgisayarda çalışmadığını belirtmiş.Doğrudur.Çünkü Spocket ın belirttiği gibi denediğim oyunlar ancak ps 1 oyunlarıydı.Zaten oyunların isminide verdim.Yani PS 2 oyunu denemedim.Deneme fırsatım olmadı.Zaten amacım kimseyi yanlış bilgilendirmek değil.Herkese saygılar. Aliwhite
xelil bugun internette dolasırkene ne pscx2 emulatoru ps2 oyunu çalıstırıyor diye bihaber tabi yine sallıyolar diye dusunurken bi de ne goruyum screenshotlar...ngemu.com da
emremix_FB **İŞTE ADRES AMA KÜÇÜK Bİ SORUN VAR BİOS AYARLARI EKSİK BUNLARI BULUNCA ÇALIŞIYOR BEN PROGRAMCI Bİ ARKADAŞIM SAYESİNDE BULDUM GÖRÜNTÜ ÇOK NET DEĞİL AMA İDARE EDİYOR İŞTE EMÜLATÖRÜN ADRESİ**http://www.inndir.com/program.php?id=6522
emremix_FB Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz screen atsana bikaç ... inanmak zorunda değilsin kimseyi inandırmak zorunda değilim oynuyorum diyorsam oynuyorumdur programın adresinide verdim dostum bios ayarlarını yapınca canavar gibi çalışıyor sesta bazı problemler oluyor sadece her neyse daha fazla tartışmıyacağım
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: emremix_FB inanmak zorunda değilsin kimseyi inandırmak zorunda değilim oynuyorum diyorsam oynuyorumdur programın adresinide verdim dostum bios ayarlarını yapınca canavar gibi çalışıyor sesta bazı problemler oluyor sadece her neyse daha fazla tartışmıyacağım Birileri sürekli çıkıp "PS 2 emülatörü buldum" diye ortaya atlıyo, şu an somut bişey çıkmadı. Eğer gerçekten oynayabiliyosan, birilerini inandırmak zorundasın, yoksa senin dediğinde balon olur ;)