arkadaşlar bu oyuncuyu hepiniz tanıyosunuz.ben galatasarayla 2007 sezonundayım.De La Cuestaya birçok teklif geldi.Real Madrid 50milyon $ we Zinedine Zidane(35),Luis Figo(34) we Fernando Morientes(31) teklifinde bulundu ama ben kabul etmedim.siz kabul edermiydiniz.Bi düşünsenize bu 3 yıldız Galatasarayda Olimpiyat Stadında oynuyo.Bence her mac o stad dolardı.Siz ne düşünüyosunuz?
400bin £ civarı fiyatı olan bir oyuncu . O paraya alınabilecek en iyi defans oyuncusu . Bence satma ..
ya off ya çu forumda en az 50 kez de la cuesta adını duydum yeter yaa yeni konular açın artık
cok biliyosan sen ac adam çok normal bi sekilde sormus bence takas etme zaten edemessiz birincisi oyucular senin kontratı beyenmez ikincisi yabancı kontejanı.
ve 3.sü saten o oyunculardan o yaştan sonra bi randıman alamazsın.
de la cuesta yı biliyorum baya sağlam...
Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE cok biliyosan sen ac adam çok normal bi sekilde sormus bence takas etme zaten edemessiz birincisi oyucular senin kontratı beyenmez ikincisi yabancı kontejanı.
Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE
sen bilirsin açıyorum forumun adı moke
değişme derim ve zaten Orçun İNCE nin yazdıkları doğrudur.
Bence de satma...
Ya eğer stad dolsun seyirci yıldız görsün diyorsan Morientes veya Zidane +para gibi bir teklife sat
zidanı ne yapacan.adam sana gelse bile emekli olur.yani cuesta'ya yazık olur.sen en iyisi para iste.o paraya daha iyi defans alabilirsin.eğer bi de kariyer varsa değme senin keyfine:)Başarılar...
valla tribünle dolsun ben yenileyim gibi bi tezin vars tamam zaten onlar o yaşa gelmiş parayla da alırsın onları...
yorumlarınız icin tskkrler.bn de satmadm ama de la cuesta kulupten ayrılmasına izin werilmedigi icin kızdı.ama hala takımın en iyisi
para için takımı satarım,,,,,sıcaklığı yeter be....para para para,napolyan kardeşim ne güzel konuşmuş zamanında....
ya de la cuesta süper satma o adamı ...... bende geçen sezon bi istatistik yapmıştı 13gol 13 asist
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: