uykucu en sewerek izlediginiz spor programı hangisi?bence en iyisi NTV-90 DAKİKA. Özellikle Hıncal Uluçu dinlemek cok buyuk bir keyif.gerçi Galatasarayi biraz fazla eleştiriyo ama bazı konularda pek haksız sayılmaz.
gunduz84 Geçen sene Ahmet Çakar varken telegol rakipsizdi ama bu sene ahmetçakar kanal d ye güntekin onayda ntvye transfer olunca program izlenmez hale geldi.mtvde serbest vuruş diye bi program var aralarında eniyisi o heralde
legendeleven bence de 90 dk.en iyi yorumları yapıyolar Haşmet Babaoğlu ile Hıncal Uluç.sonra belki maraton olabilir.
hellraiser 90dakika en iyisi bir de tv8 zaman zaman çok güzel spor programı yapıyor.Spor Gazetesimi ne vardı çok iyiydi bu sene hiç izlemedim daha.
RentleSsPR Telegol tabiki.Şayet ben televizyonu gülmek icin izlerim ve Telegol bence Beyaz Show'dan Makine'den daha komik... Özellikle Adnan AYbaba:D
korkunbendenn Orjinal Mesajı Yazan: Stewie Telegol tabiki.Şayet ben televizyonu gülmek icin izlerim ve Telegol bence Beyaz Show'dan Makine'den daha komik... Özellikle Adnan AYbaba:D Aynen katılıyorum.Hele Serhat Ulueren'in "belgelerim var" diye çıkması o programı izlememin en büyük nedeni:):)
bart_ Forza Ahmet Çakar ve Santra inanın bana Telegol'den komik :) Şaka bi yana %100 Futbol ve Stadyum hoşuma gidiyor.