Ben yinede şunu söylüyorum inanmama sebebim reenkarnasyon hinduizm'in bir maddesidir. Yani insanların hiç bir bilimsel araştırma yapmadan ortaya attığı birşey(aman tanrım, scully gibi konuşmaya başladım). Dünya dışı varlıklar ise bir araştırma sonucu ortaya sürülmüş. Başka hiçbir dinde böyle bir inanç yoktur..
Kuranda yazma olayına gelirsek. İnsanoğlunun zekasını kullanarak keşfedebileceği şeyler ilahi kitaplarda yazmaz. Mesela bu kitaplarda izafiyet teorisi, ampulun yapımı gibi şeylere rastlayanınız yoktur. Fakat insan yaşamının sebebi, ölünce gidilen yerler gibi hiçbir araştırmayla öğrenilmeyecek şeyler ilahi kitaplarda yazar. Reenkarnasyonda araştırma ile öğrenilemeyecek birşey. Hipnozdu olayı ise tamamen hikaye, şayet reenkarnasyon olsaydı ve tanrı bizim önceki hayatımızı hatırlamamızı engelleseydi, basit bir psikolog'un hipnozla tanrının koyduğu engeli aşması gülünç olmazmıydı. Yani kesinlikle birşey kuranda yazmıyorsa yoktur demiyorum, eğer yazıdan öyle bir anlam çıkardıysanız ikinci paragrafı tekrar okuyun..