Hami(10) Atina 2004 olimpiyatları oyununun demosu çıktı. 145 MB lık demoda gerçekte olan bütün branşlarda yarışabiliyorsunuz. ftp://download2.gamershell.com/pub/pc/games/gamershell//demo/SummerGames2004.zip
orkunbjk Athens 2004 oyunu PCye çıkmadı diye üzülüyordum. Bu oyun Resmi olimpiyat oyunu değil ama bize sydney2000 oyunundan sonra tekrar parmak kası yaptıracağa benziyor.
ilikethecuteones ben öyle kaptiriyorum ki gözleri falan kapiyorum ve yarislar bittikten sonra sonucu ögreniyorum :D
ilikethecuteones "Microsoft GDI Implementation detected.nPlease check your Drivers." diye bi hata veriyo naapiyim?
Hami(10) direct x i bi daha yükle olmassa ekran kartının güncel sürücüsünü yükle. oyunu 1 saat oynayabiliyormuşuz galiba.
Hami(10) oyunu demin oynadım acayip kasıyor sistemi imzadaki sistemle 20 fps yi geçemedim. parmaklarım ağrıdı olay a ve d tuşlarına hızlı hızlı basmakta bitiyor atletizimde 400 metrenin sonlarında parmaklarım sızladı
Wolf Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) oyunu demin oynadım acayip kasıyor sistemi imzadaki sistemle 20 fps yi geçemedim. parmaklarım ağrıdı olay a ve d tuşlarına hızlı hızlı basmakta bitiyor atletizimde 400 metrenin sonlarında parmaklarım sızladı Ee kolay deil. Alistirma yapman lazimdi oyuna baslamadan once kolaymi oyle parmak kasi yapmak :D
Hami(10) oyun vasat bi oyun demoyu indirmeyenler boşa indirmesin ama olimpiyatlara özel ilgisi olanlar denesin bi. ilikethecuteones sen kur herhangi bi direct x i bide güncelle e.kartı sürücünü
NayguleR Abi 2000 olimpiyatları Playstation için wardı çok süperdi X ve O tuşlarına basmaktan elim sızlamıştı bizde kalemle yapıyoduk hızlıca üstüne sürüyoduk kaç defa dünya rekoru kırdım ;)