cracks kardeşine gıcık olan varmı.ben şahssen çok gıcık oluyorum.tabiki huylarına.bu kadar yağcı olunurmu yaa.babama öyle bir yalanıyorki.gördükçe sinir oluyom.benim bide bi ablam var.ama onlada süper anlaşırız.ben ve ablam devlet kardeşim özel hastahanede doğduğu kardeşime biz özel çocuk deriz ve dışlarız.tabiki kardeşlik bakımından çoook severim.ama en sevdiğim yönü param olmadığı zaman ona bana bi3 milyon versene diorum.bak sana the sims 2 alcam diyorum.kızın aklı dönüyo.o anda bana veriyo parayı.canım kardeşim benim
blind guardian bende kardeşime uyuz oluyorum ya hep bilgisayar oynamak istio bende oynatmıyorum gidiyo babama söylüyo hemen uyuz oluyorum
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo bende kardeşime uyuz oluyorum ya hep bilgisayar oynamak istio bende oynatmıyorum gidiyo babama söylüyo hemen uyuz oluyorum sevsenkiyo.kardeşim benim bee.senşnle nekadar çok özelliğimiz var ya.kardeşimde bana aynısını yapıyo
cracks ben onun neden olduğunu sölim.çünkü kızlar babaya erkekler anneye yakındır.aynı bizim evde olduğu gibi.babam ablama herşeyi alır.ben bişe demem.ama annemde bana aldımı bişey tam alır
cracks ben 250 almıştım.225ini ablam yedi.ver diyorum parasını alim d,yom.diyo tamam bekle diyo.sonra veririm parayı diyo.2 aydır beni böle oyalıyo.şimdi mersinde.gelsin...kaslarım yok ama kollarım çok güçlüdür
Last_Blow Benim kardeşim de beni deli ediyor..Bilgisayar oynamak istiyor, cep telefonunda oyun oynamak istiyor...Sinir oluyorum.. :mad: :mad:
cracks ablam beni söleyemezki.zaten sölemezde.çok ii anlaşırız.arasıra bi dayak atarım.aklı başına gelir.
Amorph Walla ben ablamı hiç dövemiyorum çünkü vurduğum anda anneme-babama yetiştiriyor.Ama şu sıralar iyiyiz..
Lombak Benimki 2 yaşında arasıra odama girip ben yokken masanın üzerine çıkıp Cdleri yere saçıyo..Bende onu hergün sinir ediyorum.. Ayrıca Sabah 5 ten önce yatmıo..Hergün ben oturuom..Ama iyi oluo Digiturk saolsun.. :D
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Kardeşim yok halimden memnunum. ne şanslısın hellraiser sana imreniorum
merwish Benim de 1 tane ablam var.walla bazen çok iyiz bazen de çok kötü.hiç belli olmuyo yani durumumuz.ama kardeş çok güsel bişi.ya düşünsenize aynı karında büyüyosunuz.süper bi olay bu.