Orjinal Mesajı Yazan: merwish
çook komik deildi açıkçası :rolleyes:
Dişi kanaryalar ne yA????
Nese konuyu daatmıym da ,
ŞimDi biz okuldayken bu tip diyaloglar çok olurdu ,
Ders almanca alemin en makara dersi
H:Ich heibe hatırlamadıım bişe di fala Frau Funde mi ne di
H:neymiş?
B:Esrarrr içiomuşunuz .. (Hanım teyze almandı anlamıodu)
H:Keine mi ne demişti alm. biraz kıt ta .. Yanlis yanlis
B:Hocam sıkıldım ben çıkıorm hava alim biras gelrim gene .
H:Sen noldi? (burda cdddi kop kop olmuştum a.q) Si Si .. Anlamior bEn?Sen nereye chikiyor sen ne aliyor?
B:Hocam ben si si.. diil sıkıldım . Ben cıkıyor fresh alıyor . Siz de istiyor ?
bu tip bişedi heralde 6-7 yıl geçmiş hatırlayamıorm qi a.K
Başka bi diyalog
Gene almanca dersi(Hoca yeni =) ) ben sıkıntıdan patlamış bi halde 11 lerin mevzuniyet hazırlıklarını isliyorm sınıfın sağ arka cam yanı bana ait ;) Hoca yanıma gelir
H:Uur dersi takip etsene biraz
B:Istemiorm ya ne dersi
H:İi o zaman bna bak ilgiliymiş gibi görün müfettişler baKıo
B:PEki hocam
BEn aç gibin kadına bakarken bi anda karının şalter atar artık niyeyse
H:Şuna bak şuna pis pis bakışlar fırlatıyor bnA olm öyle pis pis bakmasana bnA hoşt başka yere bAk
B:Itı an çomağı hazırla lafını sırf sizin için hazırlamışlar wara ülkü müsün nesin kodumun ülkücüsü (O zaman ufaktık tabii yanlış anlaşılma olmasın) .. Snra biraz durdum hOcam saçınızda bişe war .
H:NE var
B:Boru var
zuahaua biz okuldayken ooo bunlar bişe mi .. Bu karıyla çok tersleştik .. Bu mevzu yüzünden disipline çıktım ben hatta ..
Başka bi dialog
Hoca sınıfa 5 dk. geç gelir .
B:Hocam hayrola müdür bırakmadı galiba zor kaçmışınız galiBa saç baş dağılmışta hani
Sınıf:Kop kOp a.q millet yere yattı gülüo artık .
H:Evladım (Ses yükselir) evladım (Ses dha da yükselir) evladım bana bak serseri sen ne diosun
B:Ben demiorm hocam sizin üstünüz kılık kıyafetiniz öle sölüo .. MÜdür de coştu iyice yani .. Hocam laf aramızda geçen de Ingilizceciyi kesiodu yane benden duymuş olmayın ama
H:Gel burayaaa!
Bu olayı hiç unutmam ...
H: