Red Devil 88 Sİzce Cm'de ne kötüydü ve bunun düzeltilmesinin isterdiniz?veya fm'de "olursa harika olur" dediğiniz bir yenilik var mı? bence fm'de medya ile menajer arasında daha samimi bir ilişki olmalı...Peki ya sizce?????
€uro1299 bana göre ileriki yılladaki oyuncuların durumu düzeltilmeli en genç fakat en iyi oyuncuların çoğu kaleci bu sıkıntı yaratıyor.
Capable23 tartışmasız fm daha iyi olacak.adamlar cm'de puanları 100 üzerinden falam vereceklermiş. iğrenç..:)
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: Capable23 tartışmasız fm daha iyi olacak.adamlar cm'de puanları 100 üzerinden falam vereceklermiş. iğrenç..:) o fm de olacak.
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: OGAS o fm de olacak. benim bildiğim 0-100 arası ozellikler cm de olacak fm ise 0-20 arası dewam edecek
Capable23 Orjinal Mesajı Yazan: OGAS o fm de olacak. istersen sen bi fm'nin sitesine gir de screenshotlara bak.
MFK-1 YA ne farkeder ki arkadaşlar... HA 100 üzerinden ha 20 üzerinden hem 100 üzerinden olursa daha fazla değişiklik... Mesela henry ile mutu nun bitirciliği 20 değilde henry 99 olur mutu 95 ama normalde ne olacak ikiside 19-20 eşit olacak...
Capable23 ya abi ben türk lirasını çok sıfırlı diye para birimi olarak secemiyodum.inşallah bizim yeni para birimini eklerler fm'ye.yine sıfırlarla uğraşmasak bari :))
daywalker7 03-04'teki gibi çok basit olmasın yeter.. anasını satıyım sokakta bacağım kadar çocuk gelmiş yok 10 kere şu kupayı aldım yok 20 kere lig şampiyonu oldum filan dio.. oyunda hiç bi yapmana gerek yok 2-3 adam transfer etmenden başka.. bi takımı şampiyon yapmak bu kadar basit mi olmalı?? oyunda dier takımlar salak salak transferler yapıp küme filan düşüo sen bütün kupalara anbargo koyuyosun.. oyun simalasyonluktan çıktı bu son oyunda.. tcm'ye benzemiş.. bi tek farkı war oda date base oyundaki 2d mutlaka geliştirilmeli yüzlerce maç oynuyosun ama futbolcuların bir tek waryasyon bile yapmıyo sürekli aynı goller oluyo.. bide adam topu ayagından açıo ama defanstaki adam topu alıcagına öle salak salak duruyo..
MoonLord Evet hakılısınız arkadaşlar 2d maç biraz daha ayrıntılı olsun bir de dosya bölümünde de var Buffon atmış golü öyle goller çok oluyor yani kaleci hatası olarak mı yapıyorlar bilmiyorumda öyle golleri azaltsınlar ya da kaldırsınlar ben çok yedim öyle goller hepside iyi kalecilerdi.