Dabulu ArkadaŞlar Ben West Ham La İkİncİ Yilima Yenİ BaŞladim Ama Hala Toledo Ve Roncattoya ÇaliŞma İznİ Vermİyorlar Napmaliyim? Nasi Getİrecem Bu Adamlari.
MFK-1 Ben de Chelsea dayım bende de todorv ve kaklov a izin vermiyolar yapacak bişe yok galiba... Bilmiyorum bilen vars söylesin...
fegabj çünkü bir futbolcunun ingiltere liginde oynaması için milli takıma çağırılmış olması gerekiyor.
chatlach milli takımda 10 kez mi ne oynamak zorunda die biliorum ama arada bi adam milli olmasa da çalışma izni veriolar o iş bnde anlayamadım
MFK-1 Ya ilk sefer de almak sorun olmuyo %90 izin veriyolar ama sonra sözleşmesi bitince geri alamadım adamlarımı
ThE_s2d Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 Ya ilk sefer de almak sorun olmuyo %90 izin veriyolar ama sonra sözleşmesi bitince geri alamadım adamlarımı YABANCI OYUNCUYA TEKRAR İMZA ATTIRABİLMEN İÇİN O OYUNCUNUN TÜM OYNADIĞIN MAÇLARIN %70'İNDE OYNAMASI LAZIM.
CHaMPioN77 birde oyun ilrledikçe adamların sozlesmesi bitiyo yeni sozlesmede çalışma izni engeline çarpıor
ThE_s2d Orjinal Mesajı Yazan: champion77 birde oyun ilrledikçe adamların sozlesmesi bitiyo yeni sozlesmede çalışma izni engeline çarpıor SEN YAZDIĞIMI OKUMADIN MI O OYUNCUNUN TÜM OYNADIĞIN MAÇLARIN %70'İNDE OYNAMASI LAZIM
MFK-1 Orjinal Mesajı Yazan: s'd_67 YABANCI OYUNCUYA TEKRAR İMZA ATTIRABİLMEN İÇİN O OYUNCUNUN TÜM OYNADIĞIN MAÇLARIN %70'İNDE OYNAMASI LAZIM. Yani şimdi ben bu oyuncuları alamayacak mıyım
Capable23 ben arg. milli takımından baktığım bi oyuncunun özelliklerini çok beğendim ve almak istedim ama milli olmasıa rağmen izin alamadım.
JaCKaL walla ben chelsea yken dela cuesta yı aldım ilk izin vermediler sora itiraz ettim izib verdiler