PİYERPARE 3650 almayı düşünüyorum.telefonu kullananlar varmı,varsa memnunlarmı.400 milyona sıfır almayı düşünüyorum.sizce fiyat iyimi.bu fiyata daha iyi bi telefon bulabilirmiyim.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
MFK-1 400 milyon garantili mi önce onu söyle.... 3650 eğer boyut sorun olmayacaksa güzel bi telfon ama ses çıkışı stereo değil...
PİYERPARE Kadıköy de buldum.daha pazarlık bile etmedim.belki fiyatı biraz daha aşağıya indirebilirim :)
darkknight ben doğu banktan 350 milyona çoook önceden aldım ama sen bi araştır ben çok memnunum wallağa
PİYERPARE daha doğubanka bakmadım bu hafta içi araştıracam.garantili almayı düşünüyorum ama eğer 300 civarı bi fiyata bulabilirsem doğubanktan alabilirim.bilgin için saol darkknight
darkknight önemli diil ben şuan kullanıyorum tek beğenmediğim yönü var biraz büyük ama kesin söylüyoırum mükkemmel bayılacaksın yani tavsiye ederim
Hami(10) 3650 nin boyuna katlanabilirsen iyi telefondur işini görür. zaten fiyat olarak ta gayet iyi.
Amorph Var.Ama neden o kadar fark olduğunu hala anlayabilmiş değilim..Görebildiğim tek fark tuş takımı.
hamzakursad bence 6600 daha güzel daha iyi özelliklere daah küçük ve daha güzel görünümlü tabi biraz daha pahalı yinede seçim senin
PİYERPARE arkadaşlar hepinize önerileriz için teşekkür ederim.biraz önce doğubankdaydım.telefoncunun bir nokia nın yeni modellerinin yakında çıkacağını söyledi.1-2 aya kadar 7610 un fiyatının 500 milyona ineceğini söyledi.bende 1-2 ay beklemeye karar verdim.belki 7610 alırım ;) tekrar önerileriniz için teşekkürler
MFK-1 Orjinal Mesajı Yazan: EMINEM Var.Ama neden o kadar fark olduğunu hala anlayabilmiş değilim..Görebildiğim tek fark tuş takımı. YOk kardeş arada ekran farkı var 3650 4.096 renk 3660 ise 65.000 renk...
hamzakursad evet eger 7610 un fiyat1 okadar düsecekse almanda fayda var karizmatik bir görüntüsü megapixellik bir foto çekme özelligi var bilmis olsam bende ondan al1rd1m