TheMangler ben 4 büyükler dısında takım sectigimde görüyorum ki hepsi basarılı olamıyo bjk benim takımım ve bjk nın küme düsmesini icime sindiremiyorum trabzon 10. fb 6. gs 4. sizde de böyle mi
CHaMPioN77 ne tesaduf bendede oyle ama fm de duzeltirler bu arada bjk lilere geçmiş olsun denizli3-1BJK
TheMangler umarım demekle yetiniyorum ama su amda gercekte de kotuyuz denizli ye 3-1 yenildik adamlar ileri goruslu olmasın
Capable23 walla benim oyunda da bjk hep küme düşüyo fenerin kadrosuda iyi ama hep gsnin altında geliyo ts'nin ne yapacağı ise belli olmuyo
blind guardian ewt hep ööle oluyo bende de ben batmanla en son bıraktığımda bjk,gs we trabzon küme düşmüştü fenerde 12.ydi yıl 2009
SuperBamm sadece tr de değil diğer liglerde de real madrid falan lig düşüyo ama fm yetkilileri fm de böyle bişey olmayacak dediler
kamilovic ama şu açık ki her oyunda byk ilk düşüyo herhalde. fm2005de düzeltilmesine filan gerek yok bence.
CHaMPioN77 bence bu hatayı duzeltirler bendede hep kotu sonuçlar alıyorlar ya bisiy sorcam benim attığım bazı mesajlar siliniyor mesela ben buraya daha once msj atmıstım ama gozukmuor yetkililer beni bilgilendirebilir mi mesela nacronamer
Dabulu bende ts ve bjk düştü ha bide bende hep blacburn rovers uefa da final oynuyo şampiyonlar liginde de juventus.
TheFahrix Dört büyüklerden en güçlü Galatasaray'ı yapmışlar. BJK gerçekten kötü. TS orta sıralarda dolaşıyor. Genelde de ne kadar iyi oyuncusu varsa satıyor. Fener iyi transferler yapıyor ama fazla başarılı olamıyor... Dört büyükler dışında; bende her seferinde Altay coşuyor. :)