1 Üff yavrum,anam...Sayın abonemiz lütfen ürkmeyiniz bu Telsim'in motivasyon mesajıdır.Biz buna cep to taciz diyoruz.
2 Karanlikti,gözleri parliyordu egildim bacaklarini ayirdim,memelerini avuçladim.çok zevk aliyordum...çünkü hayatimda ilk kez inek sagiyordum.
3 Elime aldım salladim salladim tam fiskiracaktiki hemen agzima aldim coca cola hayatin tadi...
4 Şu anda her 100kısıden 35ı uyuyor,10u yemek yiyiyor,25i çalışıyor,15i sex yapıyor,10u araba sürüyor,4ü ders çalışıyor,1tane salakta elınde telefon sms okuyor!
5 Ey dağları taşları herşeyi yaratan rabbim herşeye ayrı bir güzellik insanlara mantık,akıl ve zeka verirken bu mesaja bakan bu kulunu niye unuttun.
6 Tanrı önce erkeği yarattı sonra erkek sıkılmasın diye kadını yarattı,sonra erkek canına kıymasın diye tütünü,errarı,kokaini yarttı...
7 AZ VEREN CANDAN COK VEREN AİDS OLUR
8 Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Onuncu köyden sesleniyorum.
9 Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım.Hangisini secsem diye hep ikilemdeyim.
10 Karayollarında değil, senin kollarında öleyim.
11 Seninle tanışmam geçen kışındı; romandın, gözlerin satır başındı.
12 Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim.
13 Yollar gidişime, kızlar duruşuma hasta.
14 Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım.
15 Hayatta üç arkadaş vardır,biri ekmek gibidir har zaman ararsın ,biri ilaç gibidir gerektiğinde ararsın,biride mikrop gibidir o gelir seni bulur.
16 Dün rampada görmüşler seni, dagıtmışsın şanzımanı freni,bizde asla yok öyle arıza, haydi durma sende takıl otoaygaza!
17 SEN SEN OL KAPI ÖNÜNDE ASK YAPMA , ASK'IN GÖZÜ KÖRDÜR AMA KOMSUNUNKİ ASLA!
18 Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti
19 Sen bir meleksin,dagda gezen ineksin,ot veririm yemezsin,allah belani versin
20 DUN GECE SENI O KADAR ARADIM KI,SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI O KADAR ISTEDIM KI,YATAGA SENSIZ VE CIPLAK GIRMEK ZORUNDA KALDIM!NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM?:))
21 Cingenem cingenem Kara gözlu cingenem Askinla tutusup Yandim cingenem...
22 ERKEKLER NEDEN EVLENEMEYECEKLERI KADINLARIN PESINDEN KOSARLAR KOPEKLERIN KULLANAMAYACAKLARI OTOMOBILLERIN PESINDEN KOSMALARI GIBI
23 Ask bir sudur , iç iç kudur , , ,, , Ask bir visne iç iç Kisne...
24 Kiz dedigin istanbul gibi olmali;fethi zor,fatihi TEK!!!
25 Erkekler limona benzer baktikça agzin sulanir yedikçe miden bulanir
26 BİZ RAKIYI SUSUZ İÇERKEN, MEZE DİYE KAFAYI YEDİK ARKADAŞ.
27 KADIN HAKKI DİYE BİR ŞEY YOKTUR, ÇÜNKÜ,HAKKI ERKEK İSMİDİR
28 Kendim için bişey istiyosam namerdin Allah'ım Anneme guzel bi gelin nasip et!!Aminnnnnn
29 Hayatimi Bagladim At Yarislarina Verilen Tiyolar Gelmiyor Bir Tanem Favori Yassam Düsüp Kaliyor Essekler Beni Sevmiyor Bir Tanem
30 Bir deprem gibi girdin gönlüme , fay hattı çizdin yüreğime, enkazlar bıraktın üzerimde kalbimde artçılar devam etmekte özlenmektesin bitanem 8.4 şiddetinde...
31 Eskiden toz pembe hayallerim vardı ;şimdi pembesi gitti tozu kaldı :((
32 SU GECIRMEYEN POSET CAY..
33 Saçimi sübürge yaptım elektirik sübürgesi çıkti beni terk etti...
34 Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur...
35 Paranın ne önemi var önemli olan miktarı...
36 Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur...
17 Ask sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
38 Adamın biri komşuya gitmiş hamile kalmış.çünkü komşu kapıya kadar geçirmiş
39 SAYIN ABONEMİZ GEÇMİŞ DÖNEME AİT NAMAZ BORCUNUZ VARDIR.LÜTFEN İMAN DEFTERİNİZ KAPANMADAN BORCUNUZU ÖDEYİNİZ.AHİRET HİZMETLERİ
40 Offff... Çok sıkıldım bu hayatın ikinci kanalı yok mu?
41 İnsanlar AY'a benzer... Kimseye göstermedikleri karanlık bir yüzleri muhakkak vardır.
42 Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin.
43 Üzüm üzüme baka baka kararabilir,ama körle yatanın şaşı kalktığı görülmemiştir.
44 Türküm,Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum.
45 Atalararımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk.
46 Tanrım kör oldum...Artık kusura bakamıyorum...
47 Seni sensiz de yaşayabiliyorum..En azından kafamı dinliyorum...
48 Adama sormuşlar karınızla ortak bi özelliğiniz varmı ? demişki var aynı günde evlendik
49 Bi uçurumun kenarından düşsem ve tek dalım sen olsan düşmemek için seni kökünden sökerim
50 İLK BAKIŞTA AŞK OLSAYDI ÖKÜZ TRENE ÇOKTAN AŞIK OLMUŞTU...
51 NE YERSEN YE ASİT YAPAR AĞZINDA FALIMA GEREK YOK ZATEN DİŞ YOK AĞZIMDA.....
52 Lazlar eskiden tekne yaparlardı şimdi ise tekno müzik yapıyolar.
53 Yavaşça sıyırdı.önce bir acı hissettim sonra bir ıslaklık..sonra da bir acı bir sızı...bir de baktım kan geliyor...ah doktorrrr şu aşımı bi kez de doğru düzgün yapıwer yaaa...
54 Taksime cami yapmasınlar başkasının taksisine yapsınlar....
55 Aşk bir pencere gibidir. fazla açarsan havanı alırsın!!!
56 Ateş Attım Samana, Bak Dumana Dumana.Senin Zalim Ananı, Ben Getirdim İmana.
57 Gayfe De Koydum Fincana,Selâm Söylen Amcama.Amcam Kızını Vermezse,Turşu Da Kursun Fincana.
58 Ay Aksamdan Işığdır Yaylalar Yaylalar, Yüküm Şimşir Kaşıktır Diloy Diloy Yaylalar.Komşu Gızını Zapt Eyle Yaylalar Yaylalar,Bizim Oğlan Aşıktır Diloy Diloy Yaylalar.
59 Ay Bulutta Bulutta, Mendilim Kaldı Dutta.Geleceksen Gel Gayri,On Yedi Benli Şadiye'm,
60 Ayağında Kundura Yar Gelir Dura Dura Genç Ömrümü Çürüttüm Göğsüme Vura Vura
61 Bütün gece uğraştım bir türlü delinmedi o kadar zorladım bana mısın demedi sabret sefgilim şimdi olacak oooooooohhhhhhhhh delindi,kulaklarına takabilirsin küpeni...
62 Elimde Japon yapıstırıcım var ama yapıstırmaya japonum yok!!!
63 Ben Aydan Sener bende Dünyadan Ufuk!!!
64 Erkekler plaka gibidir,herseyleri 1delik icin döner
65 Erkekler ari gibidir,önce sokarlar sonrada sisiklik gelir
66 Bataryasi zayıf ruyalarimda , kapsama alani disinda kalan sevgilime, sebeke hatasi nedeniyle ulasamadim, simdi yuregimde full ceken hattimla seninleyim...
67 Deliye hergun sevgililer gunu... Seni deli gibi seven askin...
68 KALBIMI VERDIM ONA SAKLASIN DIYE, BUZDOLABINA KOYMUS; KOKMASIN DIYE..
69 SANA BIR SEY SOYLEYECEGIM, AMA SAKIN UZULME; Dun Doktora, gittim bobregimde kum, kalbimde seni buldular!...
70 Ask bir muz kabugudur, dikkat etmezsen ayagin degil, hayatin kayar...
71 DURUN NEFES ALMAYIN DAHA UCUZ BİR YER BİLİYORUM...
72 Yumurta sana dokunuyorsa sende git tavuğa dokun!!!
73 eRKeK: Şeyy MerHaba. KıZ: EvEt? eRKeK: ßeRaßeR YüRüYe ßiLiRMiyiZ? KıZ:HayıR. eRKeK: PeKi oZaman Ko$aLım
74 Sen ne tatlı kızsın öyle.-aa delinin zoruna bak. abi ne kızmış ya!!!
75 Acaba bir yerde oturup konuşalim desem....kizarmi..?yok canım...ya abisi varsa sorsammı yok yok abisi yoktur...ya varsa..canım olsada nerden görecek sor lan sor ölmezsin ya........ ya abisi varsa....
76 Sana arkadaslik teklif edecegimi, senden hoslandigimi ve hep seni düsündügümü düsündüysen aferim. Düsünmediysen de düsün derim...
77 Ateş olmayan yerden duman cıkmaz.çünkü it ürür kervan yürür.
78 Raki içersen agzin kokar,Bira içersen göbek yapar,cin içersen çarpar,romsa kafa yapar,iyisimi sen ask sarabi iç o enfazla hayatina çelme takar
79 ASKİMİZ BİR SABUN KÖPÜRT BENİ PAKİZEM
80 Fizik ile arastirdim, Kimya ile çözdüm, edebiyat ile söylüyorum :) SENI ÇOK SEVIYORUM
81 Ilahi azrail sen adami oldurursun
82 Sana yavrum dedim ama neden diye düşündünmü?çünkü sen benim ufaklığa çok benziyorsun
83 Sen, Likör Gibi Tatlı Tekila Gibi Çarpıcı Viski Gibi Asil Konyak Gibi Sıcak Şampanya Gibi Özel Şarap Gibi Tutkulu Malübu Gibi Egzotik Kokteyl Gibi Muhteşemsin