7 Beckham mafia 2 . el matador. nhl 2005. fifa 2005 . the movies . gta san andreas . ltf yazar mısınız
blind guardian NHL 2005=24 Eylül The Movies= Şubat ortası Gta San Andreas=Ps2 için 2004 sonu pc için 2005 sonu diğerlerini bilmiorum
ilikethecuteones yaw pc için geç çikarsa çiksin da su ps2 emulator'u çikmiyo ki bi türlü. emulatör çiksa varsin pc'ye çikmasin
Ghulam Bodyguards ya ps2 emulatorü için şu anki pslerden çok daha iyi pclere ihtiyaç var bu sebepten baya bi bekleyecez o zmana kadar ps2 nin modasıda geççek ps3 çıkcak sonrada ps3 emulatorü çıksada oynasaq dicez
ilikethecuteones ps2'ye öyle müthis oyunlar çikti ki ne zaman çikarsa çiksin emulator ise yarar. Benim sistem de iyi zaten. Ayrica 6 aydir beta'si olan bi emulator var çikmasi lazimdi artik ama nooldu bimiyom...
ilikethecuteones bi sürü beta var da bunlar mortal kombat 5'i falan çalistiriyo. mortal kombat 5 ne kardesim ya?
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: ilikethecuteones www.oyunsitesi.gen.tr ye bakin Abi ps2 emulatoru olsa bide sende DVD-rom warmı ;)
digimax bende dvd rom var da ne oldu.her emulatorü denedim hepsinde pc im çöktü allaha şükür.ben sade resident evil veronica oynamak için uğraştım.driver3,gta5 nasıl olsa çıkacak ama bu oyun sanırım daha çıkmaz.
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: cemdemo nba 2005 ne zmn?? ekim kasım gibi çıkar heralde sen gir bi www.ea.com a bak