Türkçe spiker yaması yapabilecek bir babayiğit yok mu bu piyasada!!!
(İlk yapan ne sükse yapacak ama)
Hani digitürkten 3 büyükler maçlarından sesleri kaydedip falan..
TÜRKÇE SPİKER İSTİYORUZ!!! :mad:
aynı cevabı bi dah yazyım
bu işi yapasa ya trt yapabilir yada digiturk çünkü ses stüdyoları var spikerleri var zamanları var teknolojilei var paraları var ama niye yapsınlar ki
bu iş imkansız çok zor kimse uğraşmaz ama duyduğum bişey oyunlar 2007 den sonra tüm dünya di,llerine uyumlu olarak çıkacağıdır ama tabi bizi yine küçük görüp polonya dilinde çıkıp türkçede çıkmazsa oda onların terbiyesizliğidir.
yok yaa 2007 ye kadar gs bi ş.l. kupasını alır
2007 de we7 de görürüz tr spikeri
pes4tr yapcatı diye bişeyler duymuştum...
yaff her kez salıyıyo bişey inam mayın 1623 ses dosyası var kim yapar onu
Orjinal Mesajı Yazan: eagle1903bjk aynı cevabı bi dah yazyım bu işi yapasa ya trt yapabilir yada digiturk çünkü ses stüdyoları var spikerleri var zamanları var teknolojilei var paraları var ama niye yapsınlar ki
Orjinal Mesajı Yazan: eagle1903bjk
Kesinlikle haklı.TRT isterse neden olmasın!
:) Yinemi bu konu.. 4 yıldır aynı konu bıktım ama artık.. :D
abi mesela star falanda yapsa ii olur hem onların kanalların da reklamı olur abi adamlarlan konuşmalı aslında onlar sesleri hazırlasın onları editliye bilecek arkadaşlar war :cool:
ya trt ye falan gerek yok gözum pes kıro emme para ve ortam onda ıstese bu is olu.ama zor ses dosyası fazla öle stara falan gerek yok.olay ondan degil.ve türkce bir maz dınlemeyıde teee baya sonra gorursunuz dıycem o bile zor.inanmayan bekler.
Orjinal Mesajı Yazan: xtomb ya trt ye falan gerek yok gözum pes kıro emme para ve ortam onda ıstese bu is olu.ama zor ses dosyası fazla öle stara falan gerek yok.olay ondan degil.ve türkce bir maz dınlemeyıde teee baya sonra gorursunuz dıycem o bile zor.inanmayan bekler.
Orjinal Mesajı Yazan: xtomb
Yazdıklarını Türkçe'ye tercüme edip tekrar yazsana :)
Bende bişey anlamadım :D
vallaha he nece bu :)
neyce bu lazcamı?
yoksam azericemi?
bune be!!! :yikes:
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: