sefaburan arkadaşlar bunu çok merak ediyorum resmini bulan varmı bir türlü bulamadım bunun resmini nasıl bişey acaba
Knight Rider 4.1.5'te medium database'de çıkıyor. Daha 15 yaşındaki portekizli futbolcunun müthiş bir potansiyeli var. Sağ kanatta kesinlikle mükemmel işler çıkartıyor. Yakında onunla ilgili bir inceleme yazısı yazıcam sitede okursunuz.
PİYERPARE işte fabio paim in resmi burda; http://www.frb.br/futsal/fotos/FOTOS20031/PREMIACAO/mvp_fabiopaim.JPG
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 Abi bu zenci iyi de bu oyunda çoğu genç yetenkk zenci... Adu vs... Çünkü zenciler daha spora yatkın vede her spor dalında avantajlılar ...
anty27 ben database boyutu normal oynuyorum Türkiye,İtalya ve İspanya ligi seçili bende Fabio Paim çıkıyor :hugs: arkadaşlar Todorov & Robinho nun resimlerini bulduysanız link koyun :hugs:
TheMangler Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 fabio paim bende çıkmıyo ama söylenenlere göre bayağı iyi bir forvet gaiba... Attac.mid.R/L F R/L herhalde vay be her takımıma aldıgım oyuncuyu unuttum
MFK-1 Ben de hiç çıkmıyo ben de sağa toledo ' yu her seferinde alıp çürütüyorum bi kaç maç oynatıp fiyatını arttırıp satıyorum.... :D