frankly Orjinal Mesajı Yazan: legendeleven arkadaşlar herkes komik birer fıkra fotograf gibi şeyler göstersin. zuhahhaahha çocuğa bak büyüyünce ne olur acaba o?
*{Bå®ô$_1905}* Abi dün bi kamera şakası vardı TGRT'de "Şaka Olsun" programında , süperdi :D Tabi resmi koyamam buraya ama süperdi. Tuvalet var güya ama içeri girince kadın ile erkek aynı yere çıkıyor ve tuvalet yok. Bi adam kenara işerken kapı yıklılıyor :D
*{Bå®ô$_1905}* Abi mutlaka izleyin her Çarşambaları süper ya. Ben bayılıorum o programa ve sunana :D (Larzen Mutlu).. Bazen süper şakalar oluyor ama bazen de işin b.kunu çıkarıyor yabancılar..
blind guardian abi bende bi yığın war ama ben en güzellerini gösteriyim bu arada nbadelisi larzen diil lerzan ;)
Apili Orjinal Mesajı Yazan: nBaDeLiSi Abi mutlaka izleyin her Çarşambaları süper ya. Ben bayılıorum o programa ve sunana :D (Larzen Mutlu).. Bazen süper şakalar oluyor ama bazen de işin b.kunu çıkarıyor yabancılar.. ulan sunanın neyini beğnion bea..boöğh..zevkler ve rinkler tortışılmaz dimeyin..:D sivsenkeyo hoş risimler..